Top
Zima, zima ... nije lav - OLX blog
fade
1247
post-template-default,single,single-post,postid-1247,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Zima, zima … nije lav

snijeg

Vjerujemo da ste bili “presretni” kada ste jutros kroz zamagljenje prozore vidjeli “kišu” bijelih pahulja koje se stapaju u blatnjavu podlogu koju je trebalo “pobijediti” da biste uspješno stigli na prvo planirano odredište.

Iskreno, ni sama oko 9 jutros nisam vidjela niti jedno nasmijano lice, ali ako je neko bio zainteresiran da me primjeti onda su mogli vidjeti da se, vjerovatno jedina, u sarajevskom tramvaju radujem bijelim pahuljama.

+40 za sjećanje

Razlog tome je što sam na vrijeme obezbijedila svu potrebnu opremu, poučena prošlogodišnjim iskustvom kada sam zamalo ostala zatprana u snježnoj lavini, onako “cool” obučena u jaknicu koja jedva da prekriva bubrege, a o obući mi je neprijatno i pisati. Tako da sam jutros presretna uskočila u novu ne-mozeš-mi-ništa kolekciju.

Istina, prednost rada na Piku (osim predivne ekipe) je mogućnost svakodnevnog pretraživanja 22 kategorije, od kojih posljednjih dana najradije “rovim” po “Odjeći i obući”, te “Sportskoj opremi” -> “Zimski sportovi”, gdje sam vjerovatno po samom postavljanju artikla kontaktirala vlasnika i otkupila sve što je nedostajalo u skromno opremljenom zimskom dijelu ormara.

Tako sam se počastila najoriginalnijim, najveselijim i potpuno nepropusnim čizmama koje u svijetu obuće doživljavam na isti način kao Supermana u svijetu herojstva.

Kupila sam i bord, pink-plavi, pravi ženski pa nek me na planini svi ne primjete. Imam i novu jaknu, zovem je “za djevojčice” jer dok je nosim osjećam augustovskih +40 (kojih se trenutno svi rado sjećamo, a jednako smo bili ogorčeni kao danas).

Grtalica je zakon !

grtalica2

Ne smijem zaboraviti spomenuti seriju kapa koje sam kupovala čak i tokom ljeta, jer su (vidjela sam na TV-u) ove sezone u modi. Nekoliko sam dobila/poželjela za rođendan, a dvije ili tri sam kupila putem Pik-a.

Vjerujem da već imate prilično kompletiranu zimsku opremu, ali sam gotovo sigurna da nemate grtalicu koja je u ovom periodu godine jedan od najpretraživanijih pojmova na našem sajtu i na raspolaganju vam je šest odličnih primjeraka (predlažem da se ‘utalite’ sa komšijama i kupite jednu zajedničku), a ako grtalica redovno prolazi oko vaših kuća, kupite lopatu, ona je uvijek spas.

Uživajte u zimskim radostima jer ćete ih, garantujem, spominjati već u junu :).

Ugodnu kupoprodaju vam želimo.

 

Aida
Nema komentara
  • jokerr

    dzaba ti je sve to ako nemas i rukavice, ja imam uz sve to i rukavice 😛

    18 Decembra, 2012 at 12:07 Komentariši
  • Aida | Pik.ba

    Ima ja rukavice, crvene 🙂

    18 Decembra, 2012 at 12:10 Komentariši
    • jokerr

      to je vec OK, zabrinuo sam se, da nisi slucajno bez rukavica 😛

      18 Decembra, 2012 at 12:13 Komentariši
      • Aida | Pik.ba

        Ne ne, imam crvene, pozeljela za rodjendan .)

        18 Decembra, 2012 at 12:16 Komentariši
  • Valentin

    “Tako da sam jutros presretna uskočila u novu ne-mozeš-mi-ništa kolekciju.”

    Hahahahaha,ne mozes mi nista kolekciju (Y),svaka cast 🙂

    Lijep pozdrav.

    18 Decembra, 2012 at 14:04 Komentariši
  • Aida | Pik.ba

    🙂

    18 Decembra, 2012 at 14:11 Komentariši
  • ilija

    Posle oni vrucina na +48 samo nek pada,i vrijeme muje Bozic je tu Lijep pozdrav iz ch

    18 Decembra, 2012 at 17:54 Komentariši
  • Aida | Pik.ba

    Veliki pozdrav za Vas i nadamo se da uzivate 🙂

    19 Decembra, 2012 at 11:56 Komentariši

Objavite komentar