Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u februaru 2016. godine - OLX blog
fade
3738
post-template-default,single,single-post,postid-3738,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u februaru 2016. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_februar

Vrijedni korisnici,

s novom godinom očekuju nas i novi izazovi. Kao i uvijek, Vaša podrška u radu našeg tima nije izostala, te omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Brancy
– 93Gradiska
– meni7
– aux
– nadilh

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

sv3
Nema komentara
  • Monna

    Mislim da bi korisnici trebali prije svega upisati dimenzije artikala(namještaj, tepisi islicno), jer nista nam ne znaci ni cijena ni slika ako ne znamo dimenzije toga sto se prodaje.

    11 Marta, 2016 at 09:50 Komentariši
  • endzy

    po čemu vi to odlučujete koje naj vredniji . vjerovatno nesto koliko vam, je novca uplatio .Zasto bi onda bio naj vredniji ….gluposti.!

    24 Marta, 2016 at 15:13 Komentariši
    • Denis | OLX.ba

      Najvrjedniji korisnici su korisnici koji su u navedenom mjesecu pomogli radu OLX tima u najvećoj mjeri, te tako OLX stranicu učinili još organizovanijom i preglednijom.

      18 Maja, 2016 at 13:10 Komentariši

Objavite komentar