Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2016. godine - OLX blog
fade
3727
post-template-default,single,single-post,postid-3727,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2016. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_Jan_2016
Vrijedni korisnici,

s novom godinom očekuju nas i novi izazovi. Kao i uvijek, Vaša podrška u radu našeg tima nije izostala, te omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomoći kategorizaciji i brisanju artikala artikala, na čemu vrijedno radimo svakodnevno. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Bojan5150
jokics
biznis
Nshop
– aldin123aldin

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

sv3
Nema komentara
  • Irma

    Bilo bi dobro da se moze Pik kredit zaraditi i na drugi nacin a ne prijavom drugih korisnika. Također bi bilo još bolje kad bi pojeftinili usluge izdvajanja i promovisanja artikala.

    15 Februara, 2016 at 08:30 Komentariši
  • Robert

    Pozdrav! Super ste i moj prijedlog je da se uvede recimo pagotovo po rubrikom dronovi da svaki prodavatelj mora navest specifikacije proizvoda koji prodaje tako da korisnici mogu vidjet sta dobivaju od koga i kojoj cijeni jer vidim da ima dosta prevara, jer primjerice nesto sta kosta cca 450maraka a prodaje ce korisnicima za 3300 maraka nije nista drugo nego PRIJEVARA KORISNIKA time bi dodatno zastitili kupce! Jer dronovi su podosta jos uvijek novitet i tu pojedinci koriste priliku za prijevarom pa se tim postupkom to svede na minimum jer prodavatelju ostavlja mali prostor za pokusaj prijevare! A po potrebi mogu navest i konkretno oglase ako je potrebno! Lp.

    25 Februara, 2016 at 08:24 Komentariši
  • Vlado

    Ovako, cesto mi se desava da nakon prijave artikla (koji je u pogresnoj kategoriji) cekam po nekoliko dana, sedmica, da dobijem pik kredit…i na kraju dobijem 1 umjesto 3 iako sam artikal prijavio odmah nakon sto je postavljen na pik (bukvalno minuti su u pitanju)…tako da je gotovo nemoguce da je neko stigao prije mene da prijavi isti, cesto se to desava… Koliko ste sigurni da vas sistem prijava funkcionise 100% tacno?

    1 Marta, 2016 at 13:15 Komentariši
  • Jasmina

    Daj nek mi neko objasni kako da pozovem ovu dostavu s pika ili je to samo suplja ?

    8 Marta, 2016 at 14:12 Komentariši

Objavite komentar