Sigurniji sistem aukcija

Na osnovu mnogobrojnih prijedloga koje ste nam uputili kako bismo poboljšali sistem aukcija, uveli smo novu opciju putem koje smo sakrili vaše profile unutar ponuda na aukcije, čime smo spriječili eventualne zloupotrebe.

Putem novom sistema, pobjednika aukcije može vidjeti isključivo korisnik koji je pokrenuo navedenu aukciju dok ostali korisnici neće imati tu mogućnost.

I dalje ćemo se truditi da vam olakšamo korištenje našeg sajta.

Uživajte !
Vaš Pik.ba Team!

6 mišljenja za “Sigurniji sistem aukcija

  1. Prije svega hvala PIK.ba administratorima na uređenju i odrzavanju stranice, kao i postojanju jedne ovakve web stranice koja je pomogla mnogima, i meni licno da u kupoprodaji svega. Mislim da bi bilo jos bolje kada bi se prilikom registracije korisnika trazili licni posaci, skenirana licna iili sl… kako bi bili sigurni da taj korisnik postoji. Time bi se u velikoj mjeri smanjili “lazni profili” koji uporno ruše ugled ove stranice, a time i pomogli ostalim prodavacima/kupcima da sto profesionalnije trguju na PIK.ba. Zamislite da prodajete auto, objavite artikal, ne logujete se 2-3 dana da pogledate ima li kakvih noifikacija, a neki neregistrovani korisnik u javnim pitanjima napise ” OVO AUTO JE BILO PRILIKOM NESREĆE UNIŠTENO PA NAPRAVLJENO IZ 2 DIJELA” (sto nije istina)…pa ko bi Vas onda pozvao i ko bi bio zainteresovan na takvo nešto…. Hvala, pozdrav iz Tz

  2. Postovanje

    Ja bih samo da predlozim jedan prijedlog.

    Da se nekako napravi dvije vrste trgovanja tj. brendirani stvari i kineski stvari..danas je mnogo kopija i onda covjek kupi stvar koja je isto skupa kao i orginal a to je samo dobra kopija..da skratim,da se uvede kada se prodaje nesto seriski br. i model tog artikla znaci da se zna sta je to,seriski broj obavezno,do bi dosta pomoglo u pronalazenju ukradeni stvari.I zabranit prodaju ispod 18 godina,klincima nema mjesta ovde..

  3. ako postavim artikal na aukciju po nizoj cijeni i dobijem ponude koje nisu zadovoljavajuce za mene da li sam ja duzan da prodam artikal po prvoj ponudi unapred hvala

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *