Izmjene u potkategoriji “Dijelovi i oprema”

Dragi korisnici,

Administracija Pika je u proteklom mjesecu radila na razradi kategorija, tj. unapređenju istih, kako bi se olakšala prodaja i kupovina našim cijenjenim korisnicima, te samo pretraživanje sajta s ciljem lakšeg pronalaska željenih artikala.

Reducirali smo potkategoriju Dijelovi i oprema > Za motocikle > Ostalo, te formirali nove potkategorije unutar kojih smo smjestili sve pripadajuće artikle.

Nove potkategorije unutar Dijelovi i oprema , za motocikle su:

“Filteri”, “Nosači”, “Upravljači/Guvernale”, “Lanci i lančanici”, “Sajle”, “Akumulatori”, “Radilice i “Blokovi”, “Nogare i Papučice”, “Glave motora”, “Klipovi i karike”, “Komplet točkovi”, “Diskovi i pločice”, “Zaštita i Sigurnost”, “Repovi”, “Viziri”, “Žmigavci”, “Cilindri”, “Čizme”, “Karburatori”, “Hlače”, “Remenovi2, “Pumpe”, “Alnaseri”, “Regleri”, “Hlađenje i usis”, “Dekla”, “Zaštita za glavu”, “Kvačila i Mjenjači”, “Bobine i svjećice”, “Dodaci i Pribor”, “Variomati i rolnice”, “Magneti”, “Alternatori”, “Ulje i maziva”, “Kočnice i kliješta”, “Ključevi i Brave”, “Paljenje i Namotaji”, “Lamele”, “Prenos i Zupčanici”, “Postolja/Stenderi”.

Unutar Vozila > Kamperi smo također dodali stavke kao i kod običnih automobila, kako biste na što lakši i jednostavniji način mogli da oglašavate Vaša kamp vozila koja su sve prisutnija na Piku.

Ugodna kupoprodaja !

5 mišljenja za “Izmjene u potkategoriji “Dijelovi i oprema”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *