Prisjetimo se prve Pik transakcije

Kada smo vam, prije nešto više od tri godine, ponudili mogućnost kupoprodaje putem Pik.ba sitea, bajkovito nam je zvučala pomisao od 600.000 istovremeno aktivnih artikala koje nudimo.

Upravo smo se iz tog razloga rado prisjetili prvog prodatog artikla putem našeg site, bio je to Volkswagen GOLF V 2.0 TDI, Pik ID 3, u vlasništvu korisnika “Plancic”.

Sivi Golf, kojeg možete vidjeti na fotografiji, na neki način je simbol početka transakcija među korisnicima, koji su do sada međusobno ostvarili promet od oko 5 milijardi KM.

Uistinu nas raduje činjenica što je prvi prodavac još uvijek Pikovac, čime smo ostvarili naš glavni cilj – zadovoljan korisnik.

Sjećate li se prvog artikla koji ste prodali/kupili na Pik.ba i da li ste imali neko posebno zanimljivo iskustvo prilikom kupovine/prodaje?

17 mišljenja za “Prisjetimo se prve Pik transakcije

 1. Nasa prva transakcija je bila 04.05.2009., kako je onda moguce da je artikal koji je objavljen gotovo godinu dana kasnije, “prva” transakcija na Piku?

 2. super to je prodaja nego reci ti meni dali su tebi jasni pikovci koji daju kola na aukciju i krenu sa 15km nema logike nimalo ko sto izet fazlinovic kaze .ne znoji mi mozak

 3. Naručim mobitel, a umjesto mobitela dobijem praznu kutiju. Obratim se pik administraciji a oni ne odgovaraju. Vjerovatno im je mrsko odgovoriti jednom izradjenom nebitnom korisniku.

  • Poštovani,

   Ukoliko ste zaista postavili upit, odgovor je sigurno pristigao u Vaš e-mail inbox ili spam/junk folder.
   Osjećajte se slobodnim kontaktirati nas, a odgovor na Vaš upit očekujte unutar e-maila.

   Lijep pozdrav.

 4. PIk je super i sve pohvale,samo bi ja jos uveo sigurniji pik,npr da neko iz Bihaca stavi da zivi u Zenici i pise gluposti koje kvare nas i nase artikle 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *