Obucite se na Pik.ba za 33 KM

“Ormar pun, a ja nemam šta da obučem!!!”… Rečenica koju ste sigurno 100 puta čuli od svoje ljepše polovine, sestre, drugarice ili je sami izgovorili. I da, istina je, koliko god da odjeće i obuće imamo u ormaru, kad dođe vrijeme izlaska, čini se kao da nemamo šta obući.

Najlakše je (a zasigurno i svakoj ženi najdraže) otići u shopping, u obližnji Centar i obući se od glave do pete. Ali…nažalost živimo u nepodobnom vremenu, i ne možemo sebi to baš često priuštiti.

Tu vam dragi naši Pikovci nudimo rješenje. Pik.ba, u kategoriji “Odjeća i obuća”, nudi preko 77.000 artikala, odjeće, obuće, asesoara, torbica…
Pa smo tako za Vas, kao primjer, složili jednu kasno-ljetnu, ili jesenju kombinaciju, “Crveno obuci, nek sluti na radost”.

Haljina – 10,00 KM
Sako/Blejzer – 13,00 KM
Cipele – 5,00 KM
Naušnice – 5,00 KM
____________________
Ukupno 33,00 KM

Naravno, ovo je samo prijedlog, sigurni smo da ćete u kolekciji od 77.000 artikala naći pravu kombinaciju za sebe i ko zna možda po još povoljnijoj cijeni.

Oblačite li se vi na Pik-u? Možete predložiti neku kombinaciju?

6 mišljenja za “Obucite se na Pik.ba za 33 KM

  1. Može se pronaći predivni i super očuvani stvari po nekoj realnoj cijeni ali npr dječija garderobica je vrtoglavo visoka, a ponekad ima i pretjerivanja (npr skoro je bila rasprodaja Zarine robe pa se moglo naći baletanki i po 3km ali odmah sutra na piku ta ista roba za 30km 😉 ali ne kaže se džabe “bolje znati nego imati” . Svako cijeni svoj artikal koliko želi i misli da vrijedi i sve 5.
    Gore priložena odjevna kombinacija je odlično odabrana i jako povoljno se obučemo od glave do pete :)).
    lp

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *