700.000 aktivnih artikala na Pik.ba

700k-artikala
Poštovani prodavači, kupci i posjetitelji,

Moguće je da će neki od vas već u ovoj sekundi, minutu, satu ili danu da izvrše određenu transakciju, te tako artikal učine završenim, ali jedno je sigurno, vaša prisutnost na Piku je dovela do toga da ste ovog momenta dostiglo do brojke za više od 700.000 aktivnih artikala i to je prvi takav slučaj od postojanja Pika.

Izuzetno smo zahvalni na doprinosu, jer bez vaših transakcija i građenja odnosa među korisnicima bi bilo nemoguće izgraditi takvo povjerenje prema sajtu, koje je dovelo do ovog zaista velikog broja.

U nadi da će Vaša kupoprodaja biti još uspješnija, biće nam drago ukoliko se ovaj broj smanji i povećava, jer će to značiti da ste uspjevali da prodate i kupite vaše artikle.

HVALA VAM i želimo vam uspješnu kupoprodaju! 🙂

10 mišljenja za “700.000 aktivnih artikala na Pik.ba

  1. Svaka čast, još da se malo više posvetite ovim balavcima iz RS-a pa ih banujete kad ih mi prijavimo, onda bi ljudi vratili povjerenje pa bi se čak nešto moglo i PRODATI na PIK-u, a ovako su svi izgubili povjerenje jer su i previše puta čuli kako se u pošti plati paket starih CD-ova a trebao je doći telefon.

    Ali vama su važni klikovi, da ostanete na prvom mjestu, pa dozvoljavate ovo sve isto kao što Klix drži one retardirane komentatore da bi posjećenost bila veća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *