PIK radi za Vas! Spasite interesantni artikal i Pik će Vas dnevno obavještavati o promjeni cijene.

Spasi_artikal
Pozdrav Pik korisnicima!

U nadi da Vam olakšamo rad, što je naše prvenstveno zaduženje, razmatrali smo šta Vas to najviše interesuje pri kupovini. Zaključak je bio da su cijena, stanje artikla, te Vaša potreba za istim najbitnije stavke u procesu odluke.

Tim programera se odlučio za jednu posve zanimljivu opciju, opciju podsjetnika ukoliko se promijeni cijena artikla kojeg pratite.

Kako da steknem koristi od ove opcije?

Naime, uz svaki artikal već postoji opcija “Spasi artikal”, kao na slici:Spasi_mid

Pritiskom na opciju artikal koji ste spasili će se zapamtiti u listi Vaših spašenih artikala koju možete pronaći putem izbornika(menu-a) kao na slici:
spaseni_artikli
Također, pregled spašenih možete izvršiti direktno klikom OVDJE.
Kako bi vaše korištenje Pika bilo olakšavajuće, Pik će Vas svakodnevno obavještavati o promjeni cijene svakog artikla koji se nalazi u listi spašenih artikala.

Nastavit ćemo sa pružanjem što lakšeg korištenja Pik.ba

Lijep pozdrav.

27 mišljenja za “PIK radi za Vas! Spasite interesantni artikal i Pik će Vas dnevno obavještavati o promjeni cijene.

 1. Poštovani,

  Već 3 put Vas kontaktiram vezano za PIK kredite, zbog greške u vašem sistemu imam -10 pik kredita i još uvijek čekam obrazloženje kako je to uopšte moguće jer u Pravilniku nije navedena mogućnost ulaska u minus sa pik kreditima!

  • Drug,to nije moguce,ali to je zbog slika kad ubacujes ne kad objavljujes vec kad objavis pa ides uredi artikal i tu dodajes slike i onda ti ode u minus,mozda nisi to radio,ali neznam kako onda,brzo to popravi jer te mogu banovati,mog oca su jednom banovali a i sad je u minusu.

 2. Pozz imam pitanje,razmjenim artikal na facebook i dostignem do 200 pregleda ali mi pikkredit nikako nedopunjava,neznam zasto ako je je jedan klik jedan pikkredit

 3. Predlazem da, ukoliko ste u mogucnosti, u privatnim porukama (inbox ili outbox) omogucite pretragu poruka. Npr da poruke u inbox – u mozemo sortirati po korisniku ili artiklu. Naime, posjedujem dosta privatnih poruka koje mi trenutno ne odgovaraju, kada se stvore uslovi trazim staru poruku ali moram dosta vremena izgubiti na pretragama.
  Pozz

 4. sve pohvale ekipi PIK-a,još kad bi programeri uspjeli(kao na facebooku),već sam Vam pisao o tome,pošto većina korisnika interneta istovremeno otvori više stranica(fb,pik,youtube i npr.guitar backing tracks) i recimo,budem na youtubu a stigne mi poruka na pik-u,bilo bi dobro kad bi moglo da u vrhu monitora pik izbaci npr.1 i ja bih znao da mi je neko poslao poruku pa bi napustio youtube i pogledao(tako radi fb).ne znam da li ste me shvatili…želim Vam i dalje uspješan rad….pozzzz

 5. Kad bi na Piku prestali postojati povlasteni korisnici koji nekaznjeno laziraju dojmove stvari bi isle bolje ali je to u ovakvoj drzavi nemoguce izbjeci. Ja sam prijavio cijelu jednu grupu korisnika koji su lazirali jedni drugima preko 500 dojmova, dokaze postavio crno na bijelo a Pik administracija je to izignorisala i cak se nije udostojila ni odgovoriti na prijavu. Sramotno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *