Lista dobitnika autosjedalica i članskih kartica – nagradna igra “BIHAMK i PIK nagrađuju”

BIHAMK-autosjedalice2Pozdrav svim čitateljima!

Kao što smo i najavili, objavljujemo listu sretnih dobitnika nagrada koje je PIK  u saradnji s BIHAMK-om pripremio.

Dobitnici su:

Autosjedalice:
– Milorad, Bijeljina
– Samir, Tuzla
– Amar, Jablanica
– Ivan, Grude
– Faruk, Banja Luka

BIHAMK Start kartica članstva:
– Jasmin, Bihać
– Eldad, Zenica
– Denis, Gračanica
– Miroslav, Petrovac
– Faruk, Tuzla

BIHAMK Classic kartica članstva:
– Dženan, Živinice
– Igor, Banja Luka
– Senad, Sarajevo
– Fikret, Srebrenik
– Osman, Kladanj

BIHAMK Plus kartica članstva:
– Almir, Sarajevo
– Tamil, Mostar
– Jusuf, Brčko
– Adnan, Sarajevo
– Rusmir, Kakanj

Hvala svim učesnicima na jako vrijednim komentarima, a dobitnici će radi isporuke biti kontaktirani u narednoj sedmici.

Lijep pozdrav,
PIK tim

22 mišljenja za “Lista dobitnika autosjedalica i članskih kartica – nagradna igra “BIHAMK i PIK nagrađuju”

 1. Malo mi je čudno da ne pišu prezimena, s obzirom da je nagradna igra javna??
  Mislim da bi obavezno trebalo pisati puno ime i prezime najmanje.

 2. Pozdrav, svaka cast i dosada na brzini i jednostavnosti pika. Prijedlozi su super. Ostanite i dalje jednostavni pri pregledu i pretrazivanju bez nabacanih dodataka.

 3. DISKRIMINACIJA ! DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !DISKRIMINACIJA !

 4. Aktivan sam na PIK-u u zadnjih godinu i jače, a sad prvi put čitam informaciju o nekoj nagradnoj igri za koju nikada nisam dobio nikakvo obaveštenje, ne kontam o čemu vi pišete, jesmo li uopšte na istoj adresi….??????!!!!!!!!

 5. Obzirom da prelazim veliku kilometrazu ,vise puta sam imala priliku da koristim usluge BIHAMK i mogu da kazem samo rijeci hvale za sve njihove uposlenike bez obzira u kom kantonu vas kvar zadesio.Uvijek su brzi ,susretljivi i nece vas nikad ostaviti na cesti…Ono sto me posebno dojmilo,jeste,da uvijek nazovu poslije zavrsenog posla i provjere kakav je bio radnik koji je vama dodijeljen.
  Nekoliko puta mi se desilo da mi je kartica bila istekla ,ali to ih nije sprijecilo da ekpresnom brzinom dodju i pomognu mi na licu mjesta.A popravljala sam auta i u njihovom servisu i bila sam prezadovoljna !!!
  Zbog mog dugogodisnjeg iskustva sa njima,pozivam sve građane BiH koji do sada nisu postali članovi BIHMKA da to učine što prije jer je to zaista najbolja investicija …Za male pare dobijete puno toga ,a što je najvaznije,ma kakav kvar se desio i ma gdje se zadesili ,sigurno nećete ostati sami…

 6. Ne vidim kakve veze imaju ovi komentari o BIHAMK-ovoj efikasnoscu, sa cinjenicom da niste objavili prezimena dobitnika, i maticne brojeve. Dakle, ja poznajem barem 100 ljudi koji nikad nisu ni primjetili da postoji nagradna igra, a drugo kojima je ova objava dobitnika smijesna. NAPISITE IME I PREZIME, MJESTO PREBIVALISTA, ILI MATICNE BROJEVE DOBITNIKA!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *