Skupljajte sličice uz jednostavni alat na Piku

brazil2014Željni ste vraćanja u dane mladosti, kada ste prikupljali sličice, igrali se po kvartovima, tražili zamjenske, gomilali duple sličice u nadi da pronađete tačno one koje tražite?

Od sada će vaš pronalazak nedostajućih sličica biti mnogo lakši uz alatkicu na Piku, uz jednostavnu mogućnost povezivanja sa osobama koje skupljaju sličice u vašem gradu. Draž će ostati ista, i dalje možete nastaviti sa igrama, “pola-cijelo“, “slike-bijelo”, “ćize-blize“, ali to možete činiti sa duplikatima, a možda baš neko iz nekog drugog kvarta u vašem gradu ima sličicu koja vama nedostaje, a da do te informacije još niste došli.

Odahnite, posjetite www.pik.ba/slicice i pratite jednostavne upute selektiranja duplih i traženih sličica Panini albuma za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Pritiskom na “Imam duplikate” ćete biti odvedeni u novi prozor u kojem možete odabrati broj sličice i količinu duplih koje posjedujete, ukoliko ponovite klik na dugme.

Pritiskom na “Nedostaju mi neke” ćete u novootvorenom prozoru moći odabrati sve sličice koje vam nedostaju u kolekciji.

Sistem funkcioniše tako što prepoznaje tražene i duple sličice, te spaja dvije strane, što i ispisuje na stranici www.pik.ba/slicice odmah ispod fotografije s albumom.

Jedini uslov je da ste registrovani korisnika Pika.

Želimo VAM sreću!

5 mišljenja za “Skupljajte sličice uz jednostavni alat na Piku

  1. Sutra cu i ja da se “uclanim” u ovu grupu – dok rasporedimo slicice po redoslijedu…ali htjedoh da pitam ima li iko slicice BRAZUKA pa da se mijenjamo…nedostaju nam samo 6 slicica a to su sljedeci brojevi : 23, 24, 40, 41, 57, 135,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *