Top
Pomozite ugroženom stanovništvu na jednostavan način putem Pika - OLX blog
fade
2376
post-template-default,single,single-post,postid-2376,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pomozite ugroženom stanovništvu na jednostavan način putem Pika

Pomoc-ugrozenim-blogPozdravljamo drage korisnike, čitatelje bloga i sve ljude dobre volje,

Sagledavši prilike koje su snašle našu državu i region, nije nam preostalo ništa drugo nego da se hitno uključimo i doprinesemo boljoj organizaciji pomoći ugroženim.
Na Piku ponudite besplatan smještaj, hranu, odjeću i ostale potrepštine za stanovništvo ugroženo u poplavama. Sve to možete izvršiti na vrlo jednostavan način.

Objavite artikal > Odaberite kategoriju Sve ostalo > Nudim/Doniram > Pripadajuću potkategoriju > Završite objavu i tako postajete jedna osoba više koja pomaže svojim sugrađanima. PIK će se potruditi da što je više moguće ispromoviše na stranici ponudu iz ove kategorije, pa vas pozivamo da budete humani i solidarni, jer neke stvari koje u vašem domu skupljaju prašinu drugima će značiti sve.

Pogledaj ponudu artikala koji su namijenjeni za pomoć ugroženim.

Nadamo se velikom odzivu jer mi znamo da PIK korisnici imaju veliko srce.
Pomozimo!

sv3
2 0 komentara
  • zlaya10

    gdje je na karti orašje…a totalno poplavljeno

    2 Juna, 2014 at 18:36 Komentariši
    • Denis | Pik.ba

      Karta nije direktno napravljena od strane PIK tima, niti je stvarni prikaz svih poplavljenih područja. Značaj na karti predstavlja prikaz regije koja je pogođena poplavama. Lijep pozdrav.

      3 Juna, 2014 at 10:12 Komentariši

Objavite komentar