Pikredit vaučeri. Gdje ih kupiti i na šta paziti?

Vauceri-Blog-OLX
Dragi korisnici,

Dnevni broj od preko 1000 realizovanih transakcija je dobar pokazatelj uspješnosti Vašeg poslovanja. Također, zadovoljstvo nam je što usluge promocije/izdvajanja artikala na OLX.ba doprinose Vašoj prodaji. Pikredit je moguće kupiti na četiri načina, a u prethodnom periodu smo od nekoliko korisnika zaprimili žalbe povodom pogrešne kupovine vaučera.

Naime, kako se širi ponuda prodaje pikredit vaučera na prodajnim mjestima širom BiH, tako i korisnici bivaju oštećeni uslijed neprofesionalnog pristupa pojedinih prodavača, koji svoje bonove plasiraju kupcu kao pikredit vaučer, zbog kojeg je korisnik i došao na prodajno mjesto. Ovim putem želimo istaknuti izgled pikredit vaučera, kako oni stvarno i izgledaju (dva dizajna):
iznosiOLX iznosiPIK

Molimo korisnike da prilikom potražnje vaučera najprije pogledaju na kojim prodajnim mjestima su oni dostupni, klikom OVDJE, te da ne pristaju na kupovinu vaučera koji izgledom nisu identični gore priloženim.

Vaš OLX tim.

13 mišljenja za “Pikredit vaučeri. Gdje ih kupiti i na šta paziti?

  1. pozzz..da li moze bilo ko odg,….posaljem neshh kao zahtjev za verifikaciju adrese…odg od pik-a..kao u roku od15 dana stici ce mi na adresu neki kod…skinu mi 30 pik kredita za tu verifikaciju……od tada je proslo 26 dana a ne 15kako su naveli,,,,sta sada ja mogu da uradim kako bi provjerila gdje je zastoj…pozzzz…hvala

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *