Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu

Prijavi_Zloupotrebu

Dragi korisnici,

U mjesecu aprilu ste nastavili sa vrijednim pomaganjem rada na OLX.ba, pa i ovog puta donosimo novu listu korisnika koji su u najvećoj mjeri pomogli u boljoj preglednosti, kao i organizovanosti u vidu bolje kategorizacije. Uvijek je bitno naglasiti da veliki značaj u svemu imaju i korisnici koji nisu navedeni na listi ispod, a čije prijave pogrešno kategorisanih i artikala koji krše Uslove korištenja, su pomogli kvalitetnijem sadržaju na stranici. Ipak, svakog mjeseca moramo izdvojiti 5 korisnika sa najviše uspješnih prijava. Ukoliko niste upoznati o kakvom nagrađivanju je riječ, možete se informisati u članku napisanom početkom novembra prošle godine, kada smo objavili da ćemo svakog mjeseca nagrađivati korisnike koji doprinose radu OLX.ba.

Na koji način nagrađujemo korisnike?
Svakog mjeseca, 5 korisnika sa najviše prihvaćenih/uspješnih prijava zloupotrebe, će biti nagrađeni sa duplim iznosom pikredita koji su zaradili tog mjeseca. Ukoliko ne znate kako zaraditi pikredit, te steći mogućnost da eventualno budete nagrađeni ovim načinom, molimo Vas da pročitate članak Kako zaraditi pikredit i doprinijeti kvalitetnijoj ponudi artikala na OLX.ba.

Pogledajte listu TOP 5 najvrijednijih korisnika za mjesec april:

jamak
Brancy
elme1
T_Dog
johny1912

Ovim putem ponovo podstičemo i druge korisnike da prijavljuju artikle koji krše Uslove korištenja, kako bi i oni u jednom od narednih mjeseci bili nagrađeni duplim iznosom pikredita koji su zaradili tog mjeseca.

U nastojanju da što više različitih korisnika ovim putem bude nagrađeno, sistem nagrađivanja smo prilagodili, što smo i objavili pretprošlog mjeseca. Nagrađivanje će se vršiti na način da jednog korisnika koji treba biti nagrađen dva puta zaredom, mijenja naredni korisnik u top listi tog mjeseca, a koji nije bio nagrađen prethodno. Na ovaj način svi oni koji nisu bili nagrađeni imaju motiv više da doprinesu kvalitetu sadržaja, te prijavljuju artikle koji krše Uslove korištenja.

Hvala na doprinosu.

9 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu

    • Savjetujemo da prijavljujete artikle koji krše Pravilnik, pri čemu možete zaraditi 3 pikredita ukoliko ste prvi prijavili artikal koji predstavlja zloupotrebu, te po 1 pikredit ukoliko artikal niste prijavili prvi.

  1. Mogli ste na puno bezbolniji nacin rijesiti ovo sa prodajom kredita…jednostavno uklonite opciju slanja istog. A, ne ovako ostetiti nas koji smo posteno zaradjivali kredit.

  2. Da li radi neko u podrsci? Obracam se zbog problema sa dopunom pik kredita i nista. Dobijem pitanja, odgovorim i ocekujem da se rijesi slucaj, medjutim…
    Ima na piku masa nezaposlenih koji bi radili. Hvala…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *