Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u julu - OLX blog
fade
3367
post-template-default,single,single-post,postid-3367,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u julu

Prijavi_Zloupotrebu_New_Prijavi_juli

Vrijedni korisnici,

nastavili ste da vrijedno doprinosite i u mjesecu julu. U mjesecu julu primijetili smo da ste nastavili s kategorizacijom artikala, kao i prijavom duplih. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi, kao i svakog puta do sada.

Ovim člankom želimo ponovo pozvati sve korisnike koji nisu ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Nexus1981
– vjeka121
– Bojan5150
– biznis
– T_Dog

Svim korisnicima koji ovog puta nisu bili nagrađeni, želimo sreću i pozivamo ih da svojim prijavama povećaju šanse da se nađu na listi najvrijednijih korisnika.

Hvala vam na pomaganju rada OLX.ba!

sv3
12 0 komentara
  • Karlo

    Molim damise javi koji imaju iskustva kme dase obratim.kupiosam auto u auto kuci i na izlazu iz hr na granici naslisu daje potjernica zanjim.Nakon godinu i pol vratilmi ,uvezosamga u bih ali potjernica nije uklonjena pa nemogu carinit ,postovani koji imate iskustva javite staje najbolje da poduzmem.Pozdrav svim citateljima.

    12 Augusta, 2015 at 16:41 Komentariši
    • zokiii

      tuzi auto kuću…

      25 Augusta, 2015 at 22:30 Komentariši
    • Apokalipsa_

      Poštovani,
      slažem se sa ovim što je napisao zokiii. Međutim problem može nastati u osnovanosti vašeg potraživanja prema dotičnoj auto kući. Mnogo je nesavjesnih advokata koji i pored toga što je očigledno da se spor ne može dobiti, nagovore klijenta na pokretanje postupka.
      Budući da iz vašeg pitanja proizilazi da Vam je auto vraćeno, to bi trebali istražiti zašto je raspisana potjernica i tražiti brisanje iste.

      4 Septembra, 2015 at 13:01 Komentariši
  • ja

    Ko casti ¿

    12 Augusta, 2015 at 22:46 Komentariši
  • ja

    A moje nagrade za rad na. Piku vristacu reko sa. M NBL samo dolazi u obzir

    12 Augusta, 2015 at 22:49 Komentariši
  • Dervis

    hvala pik stranici

    13 Augusta, 2015 at 09:05 Komentariši
  • acoantonic991@gmail.com

    daj malo ove neprovjerene,napadne kupce skiddajte sa pika,nepotrebni su

    14 Augusta, 2015 at 14:13 Komentariši
  • osman husaković

    Hvala na pomoći u promoviranju nas malih a zadovoljnih.

    15 Augusta, 2015 at 21:37 Komentariši
  • Neven

    Postovanje, imam jedno pitanje, koliko se sjecam nekada je bila opcija ” Aukcija” na piku. Zasto je to ukinuto ? Mislim da bi do trebali ponovo uvesti, jer mislim da bi dosta svijeta lakse prodali svoje stvari, pogotovo Vozila.

    Lijep pozdrav !

    16 Augusta, 2015 at 19:35 Komentariši
    • Denis | OLX.ba

      Aukcije su isključene kao mogućnost objave zbog jako male zainteresovanosti korisnika za takvom objavom, te nemogućnošću obezbjeđenja potpunog poštivanja aukcije od strane prodavača i kupca.

      20 Augusta, 2015 at 11:00 Komentariši
  • Nebojsa

    Pozdrav.
    Na Pik-u sam od samog osnivanja sajta, sto ce reci, prosli smo zajedno i dobro i lose.
    Medjutim, neosporno je da se u posljednje vrijeme pojavio ogroman broj korisnika kojima je jedini i glavni cilj prijavljivanje drugih korisnika zarad dobijanja Pik kredita!?
    Misljenja sam da takvi clanovi nisu potrebni jer je ovo ipak sajt namjenjen kupoprodaji a ne forum za poltrone kojima je najbitniji besplatan kredit i pozitivan dojam.
    Takodje, ne bi bilo lose da, ukoliko je to moguce, vratite rubriku “kako su korisnici dosli do artikla”, u predjasnje stanje gdje se mogao vidjeti kompletan spisak posjeta a ne kao sada samo OLX.
    U nadi da moj komentar necete shvatiti nikako drugacije vec kao najdobronamjerniji savjet, zelim Vam svako dobro i jos mnogo uspjeha uz zelju da budete jos veci i jaci, u sta ni jednog trenutka ne sumnjam 🙂
    Srdacan pozdrav, Nebojsa.

    4 Septembra, 2015 at 06:11 Komentariši
  • Zlatko

    Mislim da bi opciju “Aukcija” ipak trebalo uvesti, jer sam uvjeren da postoji zainteresovanost članova za tu opciju. A u pogledu postovanja rezultata aukcije, mogu se iskoristi neka od rješenja EBay-a, uz malo prilagodjenje našem tržištu i mentalitetu.
    Npr: kao tehnički uslov da bi se artikl mogao postaviti na aukciju, prodavac mora dati izjavu da u svemu jamči da artikl u svemu odgovara opisanom. Time se kupac štiti i ima jasan pravni osnov, za slučaj utuženja. Ako prodavac ne pošalje na isporuku robu po okončanju aukcije, u nekom primjerenom roku (3,5,7 dana- stvar dogovora ili uslova admistratora OLX-a), kupac ga može prijaviti OLX-u i prodavcu slijedi trajni “ban”. Način plaćanja izlicitirane robe- npr. pikpal, pouzeće, avansno na račun ili slično, takodje u primjerenom roku. Ako kupac ne uplati, i njemu slijedi prijava i trajni “ban”. Jasno je da “ban” nije apsolutna zaštita, zbog mogućnosti otvaranja novih profila pod drugim imenom, ali se makar malo štite ugovorne strane, zavisi ko se na kojoj strani nalazi. Lažne prodaje/kupovine svakako završavaju u policiji i pred sudom (krivično- prevara, parnično- šteta, ispunjenje ugovora, isplata duga…)

    24 Septembra, 2015 at 12:05 Komentariši

Objavite komentar