U prodaji su pikredit vaučeri novog dizajna. Pogledajte kako izgledaju.

Dopune-trafika---iznosi-OLX

Kako prodati artikal? Želite maksimalnu vidljivost artikala? Kako vršiti promociju?

Omogućivši razne vrste objave i promocije artikala, OLX tim se potrudio olakšati i načine na koji možete kupiti pikredit, te je trenutno moguće vršiti kupovinu SMS-om, bankovnom uplatnicom, online plaćanjem, a od prošle godine i jednostavnom kupovinom vaučera na trafikama i drugim prodajnim mjestima širom BiH.

Kako mogu doći do vaučera i koje su pogodnosti?

Kupovinom vaučera stičete mogućnost dobijanja bonusa, odnosno svaka kupovina vaučera od 10 KM i 20 KM uključuje i bonus od 20%. Pri kupovini vaučera od 10 KM dobijate 120 pikredita, te 240 pikredita pri kupovini vaučera od 20 KM.

Gdje kupiti vaučere i kako izgledaju?

U svakoj Duhanpromet i Duhan trafici širom Bosne i Hercegovine, zatim poslovnicama Petrol pumpi, BH Pošte i Pošti Srpske, koje se nalaze OVDJE.

Izgled vaučera je sljedeći:
iznosi-vauceri-pik1

iznosi-vauceri-PIKOLX

iznosi-vauceri-OLX

Šta je pikredit? Saznajte više.
Kako mogu iskoristiti pikredit vaučere? Dopunom na Vaš OLX profil, a zatim promovisanjem artikla putem opcija “IZDVOJI ARTIKAL”, “Hitna prodaja”, te aktivacijom opcija automatske obnove, za maksimalnu promociju.

Želimo VAM uspješnu kupoprodaju!
Vaš OLX

16 mišljenja za “U prodaji su pikredit vaučeri novog dizajna. Pogledajte kako izgledaju.

  1. Tesko, stvarno je tesko prodati artikal bez izdvajanja (kako i da ne bude kad se na “pik-u” nalazi ogroman broj korisnika i samim time artikala koji se prodaju)…tako da preporucujem svima koji do sad nisu izdvajali neka probaju i uvide prednosti istog.

    • Tacno tako, medjutim, i oni su dokazali da su samo sajt koji zeli da zaradi pare sebi, imali su ranije nacin za dobijanje pik kredita preko FB al naravno ukinuli su to i nece ga vracati – razlog je zloupotreba ! A ovako , morate njima da platite da vam izdvoje artikal. Trebali su da naprave kao EBAY da pri svakoj transakciji ide njima npr 2 km, vidjeli bi koliko bi para zgrnuli, obogatili bi se na brzaka ! Bagra je to, domaca, nasa !

  2. smjesno,kupio jednu dopunu od 20 ili 2 po 10 dobijes isto pik kredita,ne znam da li je vama racunica slaba ali msm da vi veci br.pik kredita trebao da se da za 20km dopune,taj tzv.bonus..

  3. slazem se sa komentarom iznad od pere, mislim da bi trebalo da bonus na jednokratnoj uplati od 20KM bude veci od 40 pik kredita, ne kao 2 uplate od 10KM, barem 60 pika gratis, pozzz

  4. Neznam jeli to samo kod mene, teško se otvaraju artikli, a posebno kada hoću broj telefona da otkrijem oli da povratni dojam dam, neće nikako da otvori, sav prostor je ispisan hidama upitnika koji se nikako nedaju obrisati. Neznam šta da radim. Pomozite ako možete. Lijep pozdrav

  5. Od kako je OLX kupio PIK stalno se nešto mijenja na štetu prodavaca. Prije se davala premija za izdvajene artiklie a sada je to ukinuto. Takođe bilo je besplatno oglašavanje a sada nije, ograničen je broj artikala u ponudi, ograničeno trajanje oglašavanja… Sada mjesečno moram kupiti kredit za 100 KM a pitanje je da li ću išta prodati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *