Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu

Prijavi_Zloupotrebu_New_avg
Vrijedni korisnici,

nastavili ste da vrijedno doprinosite i u avgustu. Primijetili smo da ste nastavili s kategorizacijom artikala, kao i prijavom duplih. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi, kao i svakog puta do sada.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

odgob
meni7
oscomputers
Brancy
scar

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će pikredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

18 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu

 1. Iskreno Vam se zahvaljujem na uduplanim PIK bodovima kredita koje ste mi dodijelili kao nagradu za uloženi trud u prijavljivanju zloupotreba Vaše i naše stranice. Na taj način ste me i dodatno stimulisali i podstakli da i u budućnosti nastavim učestvovati u poboljšanju profila OLX.ba. Ujedno koristim priliku da Vam predložim da javno objavite koliko bodova su pojedinačno osvojili najvredniji korisnici. Na taj način bi transparentnost bila mnogo veća, a i drugi korisnici bi bili stimulisani da pokušaju prevazići njihov rezultat. Osim toga mnogo je aktivnih članova koji svakodnevno prijave 10-ak zloupotreba pa smatraju da su baš oni zaslužili nagradu i koji sumnjaju da ste nagradili baš najvrednije. Pozdrav…….!!!

 2. hahahah samo kod nas oni lešinari koji gledaju da se kome nije slučajno ponovio isti artikal dva puta , i žive od cinkarenja time i ponose.

 3. Ola pika-olx kako se već zovete, a đe su moji bodovi što sam prijavio aaaa :))) ?!
  E slušajte, nemam živaca ni vremena ako vam trebaju evo vam svi ali ajd molim vas fino kad uđete u kategoriju “Automobil” pa proizvođač “Acura” znači 31 artikl od toga, pola otkup po najjeftinijoj cijeni, ostalo nigdje veze sa Acurom i samo jedan ali 1 auto- terensko vozilo Acura . Jebem mu ##### imal to smisla ?!
  Eto, ajd zdravo i ispeglajte to malo.

 4. E care, evo jedan kreativan prijedlog, znam da nije vezan za početu temu ali bi se svidio meni i ostalima to zna. Posto svagdje u svijetu kao i sto kod nas ima, mozes da registrujes radnju na “oglasima” tako postoji i opcija da trazis artikle od “pik radnja” i “fizicka lica” eto, to je to. Ubaci kao sto ima “samo pik radnja” i opciju “samo fizička lica” i bicemo svi sretni 🙂

   • Cuj anonimne??? Sve treba da bude transparentno…niste vi FBI pa da ih stavljate u program zastite svjedoka…. 😀
    Sta ako vam se neko natovari na ledja pa daje lazne informacije o vama i vasem profilu??? Uostalom kada prijavljena osoba treba da snosi posljedice svojih postupaka zasto i ovi smekeri ne bi trebali biti odgovorni za svoje postupke…..??????? Pa kad ga neko navuce da se nadju i uhvati pa ubije hljeb u njemu nece vise biti najvrijedniji korisnik……ha ja!

 5. Da li prijavljeni korisnik moze vidjeti olx ime ili neke podatke o onome ko ga je prijavio, jer bi zelio prijaviti jednog korisnika ali ne znam da li ce on moci vidjeti informacije o meni? Lp.

 6. Bilo bi naj bolje da se javno objave osobe koje se služe prevarama da ostali imaju uvid sa kime ne treba vršiti transakcije,a ujedno bi bilo upozorenje nekome ko će slučajno doći u iskušenje da slično napravi.Svako dobro i sretno sa kupoprodajom svima na OLX.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *