Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru

Prijavi_Zloupotrebu_New_Sep

Vrijedni korisnici,

Vaša podrška u radu našeg tima ni ovog mjeseca nije izostala. Ustanovili smo da ste s još više volje pomogli u moderaciji stranice, koju smo tako napravili još boljom i uređenijom. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi, kao i svakog puta do sada.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će pikredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

13 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru

  1. Hvala svim korisnicima koji upozoravaju “naivne ” kupce na one prodavce koji su vec iskusni u malverzacijama, posebno prilikom prodaje automobila. Ipak se tu radi o ciframa koje prelaze nekoliko hiljada KM pa svi Pik-u lojalni korisnici pomognu i onima koji se zamalo “uhvate” u mrezu gore navedenih…
    Hvala Pik-u na mogucnostima koje pruza svim korisnicima, sve pohvale samo tako i nastavite.

    L.p

  2. Da se malo i ja ubacim u pohvale korisnicimi u top 5 i mozda bi imao jedan prijedlog da malo administracija pika razmisli o tome da ne bi bilo lose recimo kod telefona pri objavi da obavezno polje bude recimo i opcija upisa imei broja,al recimo da ne mora biti vidljivo pod obavezno.A druga stvar koja ne bi bila tako losa je i recimo ako je nekom ukraden telefon da pod opcijom ukradeni telefoni prijavi imei,stim da bi ako bi se poklopio imei koji je prijavit pri objavi i ukradenog telefona automatski upozorio recimo kupce koji bi kliknuli kupi artikl.
    Velike pohvale i srecu u daljem radu.Pozz

  3. Predlog : broj telefona bi morao da bude OBAVEZAN da bi korisnik mogao da trguje na piku, i da broj ne bude SAKRIVEN, nego vidljiv , svima, i uvijek. Mnogo puta sam hitno nesto trebao da kupim od nekoga, a njega nema na piku 3-4 dana, a broj telefona SAKRIVEN !!! NEOZBILJNO ! Uslov da svako mora da ima VIDLJIV broj telefona !

  4. svaka vam cast Administratoru na brzom vracanju pik kredita, koji su mi bili greskom skinuti. Predlog za prodaju mobilnih telefona bi trebao da rubrika sa Imei brojem bude obavezna, tako da bih lakse mogli da pronadjemo kradeni telefon tj. prodavca istog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *