Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2015. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_Nov

Vrijedni korisnici,

Vaša podrška u radu našeg tima se nastavila, što omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomoći kategorizaciji artikala kategorizaciji artikala, na čemu vrijedno radimo po svim vašim prijavama. Dodatno, primjećujemo da uočavate Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi, kao i svakog puta do sada.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

whiskey_bar
dreambuy
Restartba
montoya22
johny1912

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

12 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2015. godine

 1. Svaka cast za vas rad i trud,pik je definitivno velika pomoc i korist gradjanima BiH,jedina zamjerka je to, sto ste ostavili opciju,da korisnici mogu upisati ,,cijena po dogovoru,,

 2. Nisam bas odusevljen, ponudite mi kategoriju sami(kada ukucam artikal koji prodajem,a prilično lijepo ga unesem), a onda ko OVI vrjedni kazu da bi trebao biti u nekoj drugoj….i onda Vi sa PIK-a nesto prijetite ko kršimo pravila, bla,bla, biti ce te …..
  A VI nudite kategoriju!!!!!!!!!!!
  Ako su Vam ti vredni upravu, onda smo i mi koji objavljujemo a i VI sa Pik-a u krivu, jer sjetite se Vi nudite kategoriju. Nisu svi experti da znaju gdje šta pripada..
  Vrjedni su upravu..OK, promjenite kategoriju artikla, njih nagradite, ali nemojte slati onu ruznu poruku nama da je artikal promjenjen jer djeluje preteca, a vi podsjecam još jednom ponudite kategoriju. POZZ

  • Lijep Pozdrav,poznajem momka licno,Povjerenje je neupitno,komunikacija i profesionalnost bez premca tako da mozete bez opterecenja da mu se obratite i on ce da izadje u susret svakoj vasoj zelji.Ja sam zbog posla prije dvije godine kupovao racunar kod njega takodje,medjutim ja sam imao malo vece prohtijeve sto se tice komponenti koje kod nas nije bilo moguce nabaviti tako da je on sve preuzeo na sebe i veoma brzo u roku 2 sedmice sve je bilo sklopljeno.Bio sam i vise nego zadovoljan.

   Lijep Pozdrav i svako Dobro

 3. Mislim da bi na svemu morala biti cijena, ovo po dogovoru nema smisla. Zamislite da ujdete u dućan i morate pitati trgovca za svaki proizvod posebno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *