Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2016. godine

prijavi_zloupotrebu_new_septembar-2016
Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo i najvrijednije korisnike u mjesecu avgustu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju sve uređenijeg kupoprodajnog mjesto i tako sve brže približava prodavače i kupce. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple i nepostojeće artikle. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

93Gradiska
Providur12
jokics
_sojta_
RobyM

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

11 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2016. godine

      • jedina zamjerka sto kad je artikal ne aktivan i poželimo ga staviti na hitnu prodaju oduzme nam se kredit za hitnu prodaju a ne objavi se jer traži se još i za objavu. Prvo oderete za hitnu prodaju umjesto da naglasite sta prvo treba da se uradi ili da stavite punu cijenu hitne prodaje i obnavljanja artikla. Sad ovako ono sto je otislo pod HITNO je propalo jer nije atrikal obnovljen. To ste glupo napravili i veliki minus a o aplikaciji na mobitelu da ne govorimo stopa kad god pošem da izađem na stranicu neku gresku javlja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *