Fix.ba je novi servis iz OLX laboratorije, platforma koja nudi brza rješenja

fix_olx_blog

Fix.ba je sasvim nova usluga na domaćem tržištu, prva online platforma bazirana na servisima i uslugama koja svim korisnicima nudi brza i jednostavna rješenja kojima ćete uštedjeti vrijeme te iz vlastitog doma doći do brojnih rješenja, bilo da se radi o servisiranju vašeg automobila ili renoviranju doma.

Princip korištenja Fix.ba sitea je jednostavan i jedinstven. Kroz nekoliko ključnih koraka, koji su korisnicima detaljno opisani, moguće je pronaći stručnjake (majstore, kreativce, edukatore, servisere…) čije ponude će u što kraćem roku stići na mail zainteresiranog korisnika, nakon čega preostaje još dogovaranje saradnje.

Fix.ba site, pod sloganom “Moj stručnjak” nudi veliku bazu stručnjaka s jedne i klijenata s druge strane, a svi imaju mogućnost pronalaska servisa ili usluga u više od 500 kategorija.

“Nerijetko se nalazimo u situaciji da nam je potreban stručnjak za popravak automobila, servis računara ili instrukcije u obrazovanju. Također, nerijetko nam je potrebna pomoć u kućanskim poslovima, čuvanju djece ili starijih osoba. Kada posjetite fix.ba i u pretraživač unesete uslugu koja vam je potrebna (krečenje, servis auta, masaža, catering i slično), biti će neophodno da odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja koja detaljno određuju vašu potrebu. Odgovori će biti proslijeđeni stručnjacima koji će vam se javiti sa svojim prijedlogom ponude. Po dobijanju ponuda, na vama je samo da odaberete onu koja vam najviše odgovara, te da definirate detalje o realizaciji usluge”, istakla je Daniela Vinš-Aljović, voditelj projekta.

Korištenje servisa je u potpunosti besplatno i nudi sigurno, brzo i jednostavno pretraživanje, reklamiranje i korištenje najveće online baze “stručnjaka”.

18 mišljenja za “Fix.ba je novi servis iz OLX laboratorije, platforma koja nudi brza rješenja

 1. sta mi se dogadja u golfu 2 dizel obicni koji je bio benzinac pa je ubacen dizel motor obicni trese mi se u kabini auta ne mnogo ali kada izadjem i otvorim haubu motor radi normalno ali kada dam gas osjetim preveliku buku motora.isto ko da nema zracni filter ali ima promijenio sam uljnu pumpu i letece lezajeve na radilici jer sam mislio da nije do toga.motor je sto se tice u ekstra stanju i ne trosi ulje.hvala vam unaprijed na pmoci i savjetu sta da uradim.napomenucu da sam promijenio sve nosace na motoru i mjenjacu misleci da je zbog njih.lijep pozdrav.

  • Vaš komentar čeka na moderaciju.
   sta mi se dogadja u golfu 2 dizel obicni koji je bio benzinac pa je ubacen dizel motor obicni trese mi se u kabini auta ne mnogo ali kada izadjem i otvorim haubu motor radi normalno ali kada dam gas osjetim preveliku buku motora.isto ko da nema zracni filter ali ima promijenio sam uljnu pumpu i letece lezajeve na radilici jer sam mislio da nije do toga.motor je sto se tice u ekstra stanju i ne trosi ulje.hvala vam unaprijed na pmoci i savjetu sta da uradim.napomenucu da sam promijenio sve nosace na motoru i mjenjacu misleci da je zbog njih.lijep pozdrav.

   • Ja sam imao takav slucaj sa audijem 80 samo sam mjenjo dizel za dizel td,i bas to se desava. Pa kazu ne lezi motor u vinklo nije bas ravan ,a sad ko zna

 2. Tražilica na prvoj stranici je besmislena. Zašto bi me interesirao isključivo ponuđač usluge u mojoj općini, kad se veliiki broj usluga može pružati po cijeloj zemlji ili barem na bliskom geografskom području.

 3. bezvrijedan i nefunkcionalan servis koji je iritirao porukama da neko traži nešto od npr usluga 100 200 ili 300 km od Vas iako ste stavili npr 20 km ili 30…
  Morao sam ga ugasiti.Veoma je pogubno po ovakvu vrstu aplikacije da se u startu ove greške rade tj nezavršeno pusti u rad..
  Ne znam je li iko išta uspio odraditi preko ovoga ?

 4. Poštovani,

  Interesuje me mišljenje stručnjaka za Opel, tačnije za model Insignia Sport Turer. Prilikom dodavanja gasa i pustanja gasa na brzinama između 1-2-3 i nazad osjetim neki tupi udarac, zna se nekad i jace cuti kada se kvacilo malo brze pusti prilikom promjene brzine, provjerio sam kod lokalnih majstora neki kazu mozda je nosac motora ali kada provjere detaljno kazu, mozda je neka guma ispod mjenjača, a u ovlastenom servisu su mi rekli da je kinetički zglob sto je po meni potpuno nelogicno jer se u krivinama na malim i velikim brzinama apsolutno ne cuje nikakvo kuckanje koje je karakteristicno za kinetički. Interesuje me ima li me ko savjetovati sta bi ovo moglo biti ili me u putiti kod nekoga ko zaista zna raditi ove modele automobila.
  Hvala.

 5. mozei iko rijesiti moj problem sa automobilom imam volksvagen polo 1.2 benzin 2002 god sa tri klipa kada dodam jace gas zaruci kao da je negdje auspuh poderan a nije menjo sam landa sonde blombine senzor svjecice original katalizatora nema izvaden je prije negdje ga blokira na 4000 bio bi mnogo zahvalan ako ima neko da rijesi ovaj moj problem

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *