Još niža cijena Premium dostave artikala putem OLX.ba!

dostava_olx

UPDATE: Ovaj članak je zastario, te sve nove detalje za OLX brzu dostavu potražite OVDJE

Poštovani korisnici,

U saradnji sa kurirskom službom A2B Express Delivery, krajem 2014. godine smo predstavili uslugu integrisane Premium dostave artikala putem OLX.ba.

U početku, korištenje OLX.ba premium dostave je bilo moguće za samo ~150.000 artikala.

Gledajući korištenje sistema te popularnost usluge, cijene Premium dostave su dodatno snižene za slanje artikala do 10kg!

Nove cijene dostave za paket težine do 10 kg:

9 KM (dostava unutar 3 radna dana) s uključenim povratom novca

Uvođenjem ovih izmjena, više od milion aktivnih artikala je dostupno za narudžbu!

Kako naručiti artikal putem premium dostave? Kliknite na: Uputstvo kako naručiti artikal putem Premium dostave

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

23 mišljenja za “Još niža cijena Premium dostave artikala putem OLX.ba!

 1. mislim da bi ovu granicu do 20kg trebalopodjeliti na bar još dvije težine jer ovako se isto plaća i za paket od 1,9kg i za paket od 19kg cijena dostave poštom za ovaj prvi je negdje oko 3,5km ,ima mnoštvo artikala koji se prodaju po cijeni do 20km pa samo zbog cijene u dostavi ne funkcionišu,mada je i ova promjena za pohvalu i treba ići i dalje u tom smjeru

  • Koja to posta kosta 3.5KM da je i ja koristim? Za sada koristim bhpostu i kosta me sa uplatnicama, povratnicama i naplatom novca nikada nije ispod 7KM. Ozbiljno razmisljam da pocnem koristi ovu dostavu. Dodju mi na adresu, odnesu i vrate na adresu novac, ako sam dobro skontao?

 2. Evo više od 2 godine su prošle od kad je uvedena usluga, a još niste omogućili naručivanje preko aplikacije i mobilne verzije sajta. Da li i kad to planirate?

 3. Postovanje!
  Imam problema sa slanjem posiljke i povratkom novca na relaciji RS Srbija i BiH ?? Dali mi mozete dati Info za najbolji nacin tih usluga…? Unapred zahvalan

 4. Znam da je off topic ali nisam našao nigdje, može li mi neko dati savjet kada je najbolje izdvojiti artikl, u koje doba dana, kada ima najvise posjeta

 5. Samo da vas pohvalim za novu cijenu dostave i količinu u toj cijeni& što neko reče ima dosta artikala masom do 1kg i male zapremine a i cijene kod koji oper ova opcija zakazuje ali bravo za napredak, evo baš očekujem da dodju po artikl pa dajem ocjenu kad sve završi. E sad mane, mislim da je bezobrazno od strane pojedini prodavača što stavljaju opciju dostava a imaju svoju cijenu dostave sa nekim drugima i tu nas pomalo zaebavaju cijenom. Eto tolko od mene za ovaj dnevnik, ajd zdravo, živjeli.

 6. Ja sam za sad zadovoljan sa A2B, par dostava i prodaja i sve radi ok nego sad imam problem. Kupio bih akumulator preko olx-a ali on je 11,2kg, znaci prelazi granicu 10kg, sta da radil, koliko ce da me kosta ?

 7. Sve je uredno i dosta je jednostavno poslati paket, sa minimalno truda, ali brate ne ispoštuju ovo vrijeme od 3 dana(na žalost vise puta mi se to dogodilo) . Jedno vrijeme cu isključiti premium dostavu, a u međuvremenu cu se nadati da će poboljšati ovaj rok ispostave… u svakom slučaju zelim bez napredak i poboljšanje roka dostave… svako dobro

 8. Naručila bih police od punog drveta preko olx-a.
  Ako piše da je prodavac omogućio da se naruče preko kurirske službe olx-a, a logično je da su teže od 10 kg, kako da znam cijenu dostave? Da li je uopće moguća dostava u tom slučaju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *