Top 5 najvrijednijih korisnika u oktobru 2017. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu oktobru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Brancy
Providur12
semirrr
OldMobile
Restartba

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

4 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u oktobru 2017. godine

 1. Knjigu “Doktor u kuci” sam objavio u kategoriji “Ljepota-zdravlje-ostslo”. Dobio sam poruku od PIK-a da je vise korisnika prijavilo moju objavu zbog pogresne kategorije i da ju je PIK svrstao u kategoriju “Knjige-medicina”. Pa jos i prijetnja nekakvim sankcijama zbog krsenja “Uslova koristenja”. Knjiga jeste ali medicina nije. Ko to i od korisnika i PIK-tima ima znanje da ovu knjigu svrsta kao medicinsko stivo. “Popularna medicina” kao kategorija ne postoji. Tu bi joj vec bilo mjesto. Molim PIK-tim da pomenutu knjigu vrati u prbobitnu kategoriju.

  • Poštovani,

   mislimo da je kategorija “Knjige” svakako prikladnija od kategorije “Ljepota i zdravlje”. Ukoliko želite, Vaš artikal možete prebaciti pod “Knjige – Ostalo”. Hvala Vam na razumijevanju.

   Lijep pozdrav!

 2. Poštovani,

  Već godinama apeliram da uvedete opciju “BLOKIRANJA KORISNIKA” ali tipa kada ga blokiram da mi više ne pokazuje njegove oglase kada vršim pretragu.
  Pišem to iz razloga što moram preskočiti nekad i 50+ stranica od korisnika kojeg ne želim vidjeti artikle. Vremenom je stvarno postalo dosadno tako da i odustanem od pretrage…

  Hvala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *