Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u martu 2018. godine - OLX blog
fade
4529
post-template-default,single,single-post,postid-4529,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u martu 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu martu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

ProComp
Brancy
BlagojevicPVC
sve_me_zanima
semirrr

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • Shogy

    Cestitke

    10 Aprila, 2018 at 23:14 Komentariši
  • slaven malesevic

    svejedno sve mogu zanima saznati, ja sam gluh, pozdrav

    2 Maja, 2018 at 15:37 Komentariši

Objavite komentar