Razmjena Panini sličica – Russia 2018.

blog_panini_razmjena_slicica_russia2018

Željni ste vraćanja u dane mladosti, kada ste prikupljali sličice, igrali se po kvartovima, tražili zamjenske, gomilali duple sličice u nadi da pronađete tačno one koje su vam potrebne?

Od sada će vaš pronalazak nedostajućih sličica biti mnogo lakši uz opciju na OLX.ba – jednostavna mogućnost povezivanja sa osobama koje skupljaju sličice u vašem gradu. Draž će ostati ista, i dalje možete nastaviti sa igrama, “pola-cijelo“, “slike-bijelo”, “ćize-blize“, ali to možete činiti sa duplikatima, a možda baš neko iz nekog drugog kvarta u vašem gradu ima sličicu koja vama nedostaje, a da do te informacije još niste došli.

Odahnite, posjetite www.olx.ba/slicice i pratite jednostavne upute selektiranja duplih i traženih sličica Panini albuma za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Pritiskom na “Imam duplikate” ćete biti odvedeni u novi prozor u kojem možete odabrati broj sličice i količinu duplih koje posjedujete, ukoliko ponovite klik na dugme.

Pritiskom na “Nedostaju mi neke” ćete u novootvorenom prozoru moći odabrati sve sličice koje vam nedostaju u kolekciji.

Sistem funkcioniše tako što prepoznaje tražene i duple sličice, te spaja dvije strane, što i ispisuje na stranici www.olx.ba/slicice odmah ispod fotografije s albumom.

Jedini uslov je da ste registrovani korisnik OLX.ba.

Želimo VAM sreću!

OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

10 mišljenja za “Razmjena Panini sličica – Russia 2018.

  1. Ako moze da stavite jednostavan brojac slicica, ukupan broj duplih, jedinstvenih duplih i koliko jos ukupno nedostaje. Takodje, ne bi bilo lose da omogucite export u txt fajl.

  2. Ukucao sam duple i tražene sličice, ali mi izbacije ovu poruku
    Da bi vas povezali sa korisnicima za zamjenu sličica, potrebno je da barem odaberete kanton u kojem živite.

    Ja sam u registraciji naveo da živim u Srbiji …
    Pozdrav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *