Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2018. godine - OLX blog
fade
4610
post-template-default,single,single-post,postid-4610,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu aprilu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
Samke0512
Providur12
ludwig
seha117

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • hihi

    hihi hahaha halo baa ocati

    14 Maja, 2018 at 17:53 Komentariši
  • ljuti korisnik

    Ovo je glupost. Top 5 najvrijednijih korisnika… Oni samo prijavljuju (korisnike) gluposti i tako zaradjuju sebi pojene kod vas.
    Dajte molim vas nadjite pametniji nacin da nagradite korisnike

    15 Maja, 2018 at 13:13 Komentariši
  • emir

    Postoji li mogućnost kreiranja “snooze” funkcije na mojim oglasima? Npr. narednih 5 dana ne želim da mi oglas bude aktivan jer sam nedostupan ili ne želim bilo kakvu komunikaciju sa kupcima. Nakon isteka pomenute funkcije, oglas se automatski aktivira.

    30 Maja, 2018 at 08:47 Komentariši
  • Goran

    Ne vidim svrhe objavljivanja komentara koji nisu konstruktivni tj. zlonamjerni su. Što će vam to? Olx radi ok, po standardima skoro kao i svi slični sajtovi, ja sam zadovoljan iako sam napravio mnogo više trgovine ali ljudi neće da ostave trag na OLX pa nema veze. Samo nastavite. Normalno je da se novac zarađuje. Ovi “komentatori” možda imaju bolje ideje? Ne bih rekao.Želim vam što bolje poslovanje.

    4 Juna, 2018 at 19:08 Komentariši

Objavite komentar