Tuning show Sarajevo – Back to the roots!

sarajevo-tuning-show-sarajevo-olx

Automobili su jedna od najpopularnijih kategorija na OLX-u.

Za veliki broj naših korisnika, automobili su više od sredstva za prevoz od tačke A do tačke B. U pitanju je posebna veza gdje se posvećuje posebna pažnja te se uvijek pazi na ljepotu, čistoću i mirišljavost. Psiholozi tvrde da izbor automobila potpuno razotkriva karakter – ipak, ne obavezno automobil koji posjedujete, već i onaj kojeg biste voljeli.

Upravo iz tog razloga, posebno smo željeli doprinijeti događaju koji se već dugo godina nije održao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Vikend iza nas je obilježio auto tuning show naziva “Back to the roots” – kao povratak kvalitetne tuning scene u Sarajevo – grad iz kojeg je prvenstveno sve i krenulo.

lokacija-tuning-show-sarajevo-olx

Program su sačinjavala takmičenja u više kategorija od kojih je svakako najzanimljivije “Style” takmičenje najsređenijih i najljepših automobila. Posebna pažnja se posvetila ovoj kategoriji te takmičarima unutar iste, gdje je podijeljen veliki broj nagrada za različite klase.

pehari-olx-tuning-show-sarajevo

Zabilježen je veliki broj učesnika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, te zemalja regije. Posjetitelji su zaista mogli uživati u velikoj količini sređenih automobila različitih marki i modela.

olx-tuning-show-sarajevo

edo-punto-olx-tuning-show

crveni-tuning-show-sarajevo-olx

Nadamo se da će ovakav tip druženja ponovo zaživjeti, te postati redovan svake godine. Sve slike možete pregledati u Facebook albumu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *