Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu novembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

zveckalica
LaptopPRO
semirrr
arkoarko
seha117

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

4 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2018. godine

 1. Predlažem Vam da “padajući meni” bude podešen tako da artikli za koje smo već odredili određene karaktiristike prilikom unosa za pretragu, ( npr. godište, kw, boju, perfomanse i sl.), budu složeni po visini cijene, što bi dodatno olakšalo preglednost i dalo kompletniji uvid pretražiocima (nešto što recimo za motorna vozila radi mobile.de). Jednostavno stvorilo bi “uredniju sliku” same stranice.
  Srdačan pozdrav.

  • Poštovani,

   Ukoliko se radi o desktop verziji pretrage, nakon podešavanja filtera za vozila kao što su cijena, godište, kilometraža… i klika na “Traži vozila”, u gornjem uglu imate filter “Poredaj po” gdje možete odabrati “cijeni najnižoj”, “cijeni najvišoj” itd.

   Lijep pozdrav!

 2. Predlažem da se kod filtriranja automobila za polja udaren i stranac (ocarinjen) umjesto kvačice obaci meni da/ne. Ko treba takva vozila pomaže mu, ali ko hoće automobil da vozi u BiH u rezultatima pretrage ima sve oglase uključujući i te da kažemo beskorisne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *