Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2019. godine - OLX blog
fade
5080
post-template-default,single,single-post,postid-5080,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu januaru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Brancy
LaptopPRO
Nina889
seha117
semirrr

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • Slaven

    Najvrijedniji korisnici!! Četiri od petorice imaju skupa 30 dojmova!!!

    17 Februara, 2019 at 15:13 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      OLX.ba iz mjeseca u mjesec bira najvrijednije korisnike po kriteriju prijava za uočene nepravilnosti na sajtu. Navedeni korisnici nam pomažu da OLX.ba bude uređeno mjesto na kojem se ne nalaze dupli artikli, artikli u pogrešnim kategorijama i slično. Navedeno nije povezano sa dojmovima i bilo koji korisnik može učestvovati.

      Lijep pozdrav!

      18 Februara, 2019 at 09:34 Komentariši
  • Ptichica

    jos jedno pitanje. moze li se u 2019. godini ocekivati mogucnost da se vidi koliko koji artikal ima “gledalaca” tj. koliko korisnika je spasilo taj artikal u svoje spasene artikle?

    18 Februara, 2019 at 13:15 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na upitu i dobroj sugestiji. Razmatrali smo ovu opciju i ranije i smatramo da bi korisnicima bila od značaja. Trudit ćemo se da je u budućnosti implementiramo.

      Lijep pozdrav!

      19 Februara, 2019 at 15:53 Komentariši
  • Ervin

    Ne znam gdje da postavim pitanje pa cu pokusati evo ovdje..Vec 2-3 dana imam otezan pristup OLX portalu, bilo da je od kuce ili sa posla, dakle nije do mog interneta

    18 Februara, 2019 at 18:11 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani, zbog tehničkih problema koji su nastupili mogući su povremeni prekidi u radu OLX.ba stranice. Razvojni tim radi na otklanjanju istih. Hvala na strpljenju i razumijevanju.

      19 Februara, 2019 at 15:47 Komentariši
  • Alen

    Pozdrav,

    Obzirom da puno vremena provodim na OLX-u i otvaram oglase koji me interesuju i koji ne toliko, odnosno iz znatiželje ih pogledam. Primjetio sam da u 90% slučajeva u opisu “detaljno” stoji rečenica “više slika na viber broj itd itd…” došao sam na ideju (možda je neko već ranije to i predlagao ali eto ko zna) da predložim da uradite neki vid “online chat-a” sa registrovanim korisnicima. Tj da se pored npr poruke doda i opcija “chat” i da direkt komuniciras sa tom osobom, tj ubrzano, gdje se vidi da li je osoba online ili kada je zadnji put bila (kao i na profilu). Također ovo bi moglo da dolazi kao notifikacija gdje, kada pogledamo u ekran mobitela, imamo onu tačkicu u vrhu ikonice OLX i vidimo da imamo neku poruku. Naravno u vrhu chat-a bi pisalo za koji artikal se javljas (kao što je i na porukama regulisano).. Također može se dodati i slanje slika, bukvalno kao što radi FB, Viber i WhatsApp.. Opet razumijem i plaćanje pik kredita jer treba od nečeg živjeti, ali to nek ostane za objavljivanje artikla i slika, a ovo ostalo se svakako u 90% situacija završava preko vibera..

    hvala

    21 Februara, 2019 at 09:00 Komentariši
  • Amar Karavdic

    Trebaju mi developeri koji su napravili pik.
    Avama svaka cast ovaj pik je naj bolji.
    I cestitam na svim odabranim ucesnicima.

    1 Marta, 2019 at 21:31 Komentariši
  • Spasenija Kurtović

    na koji nacin da se doda “BREND” koji ne postoji u “BRENDovim” koji su vec ponudjeni i ko uopste upisuje nazive brendova (i to je naopako – velika mala slova…)

    ja prodajem uglavnom odjecu i imam 25% artikala za koje nisu uneseni brendovi…

    zar nije moguce ostaviti opciju da oglasivac sam unese brend ako on vec ne postoji u listi (kao sto je slucaj na ebayu)

    2 Marta, 2019 at 17:03 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovana,

      Listu brendova koji ne postoje na stranici i željeli biste da ih dodamo možete poslati našoj administraciji na e-mail: pomoc@olx.ba.

      Lijep pozdrav!

      7 Marta, 2019 at 11:33 Komentariši

Objavite komentar