Novosti

Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine

Top 5 najvrijednijih korisnika u septembru 2019. godine

Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu septembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
Brancy
BlackLab
Nina889
sasale

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.


  Napisao:

  Objavljeno 21.10.2019 u 15:24  6
  Ostavite odgovor

  3 Teme za komentare
  3 Odgovori teme
  0 Sljedbenici
   
  Većina je reagovala na komentar
  Najtoplija nit komentara
  Tomyyy

  Kredit mi nije potreban. Zao mi sto nemate opciju ,,prevara,, pa ,,lazni artikl,, kao i ,,vrijedjanje,, itd.jer vec par puta Vam prijavim,ali,vidim ne reagujete ( kao to je normalno ) Ostaje najvise prijava na ,,pogresna kategorija,, mada,sugestija,da uvede i ovo sl. Hvala !

  Poštovani,

  Naše kolege na dnevnoj bazi pregledaju sve pristigle prijave, te sankcionišu oglase ili korisnike ukoliko krše uslove korištenja OLX.ba stranice. Ukoliko Vam određena opcija nedostaje, Vašu prijavu možete poslati i putem e-maila na pomoc@olx.ba.

  Lijep pozdrav!

  zaboravio sam korisnicko ime i sifru

  Poštovani,

  Molimo da kontaktirate našu korisničku podršku na pomoc@olx.ba ili broj telefona 033/407-702.

  Lijep pozdrav!

  Muki

  Vi nagradjujete psihicki poremecene osobe,koje spavaju na piku i prijavljuju ispravne artikle,kao oni pametni a mi ostali normalni korisnici retardirani! Trebate uvesti test inteligencije prilikom pravljenja profila,da ne moze bas svako napravit profil! Te sto ih vi nagradite ja bi ih kaznjavao,toliko!

  Poštovani,

  Sve prijave se provjeravaju od strane OLX.ba administracije, i one koje su neosnovane ne budu ni nagrađene. Da bismo imali uređen sajt i ispravno kategorisane artikle naši korisnici nam u tome pomažu, a mi ih nagrađujemo OLX kreditom. Navedeni OLX kredit dalje koriste za izdvajanje i prodaju svojih artikala, što je smatramo odlična i vrlo korisna priča. Lijep pozdrav!