Zlatna pravila objave artikala

Naziv-artikla---preporucujemo
Poštovani korisnici,

Pogledajte jednostavne savjete o tome na koji način preporučujemo da nazivate Vaše artikle koje objavite:

PREPORUČUJEMONE PREPORUČUJEMO
Unisex Ray-Ban sunčane naočaleSunčane naočale
Umjetnička slika - Ulje na platnuUmjetnicke slike
Drveni brod - ručni radDrveni brod
Dior Femme ženski parfem 100 mlŽenski parfem
Njemački ovčar - Mužjak Pas vučjakPas vucjak
Karte za koncert - Bijelo dugmekarte koncert
Pro Evolution Soccer PES 2013 za Playstation 3Soccer 2013
Bob Marley velika zastava 2x2mZastava 2x2m

Ovakvim objavljivanjem artikala ćete sigurno povećati broj posjeta na iste, a time i povećati šansu za prodajom ili pronalaskom željenog artikla.

U jednom od prethodnih članaka, koji možete vidjeti klikom OVDJE, smo pojasnili na koji način funkcioniše OLX tražilica, pri čemu smo naglasili da pojam pretrage isključivo treba da odgovara (bude podudaran) jednom od pojmova iz naslova objavljenih artikala.

Objavljujući artikal “Maska za Apple iPhone 5” će minimalno 50% povećati posjete na Vaš artikal, jer jako malo korisnika će do Vašeg artikla doći unosom “Maska za telefon” u pretragu, što bi odgovaralo artiklu sa nazivom “Maska za telefon”.

Želimo vam uspješnu kupoprodaju!
Vaš OLX

70 mišljenja za “Zlatna pravila objave artikala

  1. Poštovani, imam tehnički problem sa korištenjem Vaše stranice i ovo je jedini preostali način da zatražim adresu na koju se mogu obratit u vezi toga (Javascript funkcije za login i kontakt ne funkcioniraju).
    Hvala unaprijed !

  2. PRODAJEM ŠKODU FABIJU 2002 GODINA,PRVI VLASNIK,NOVA UZETA,JEDNA RUKA VOZILA,214200 KM PREŠLA ,GARAŽIRANA,JEDNOSTAVNO SUPER ODRŽAVANA ,MOŽE SE JAVITI NA MOBITEL

  3. Poštovani, imam tehnički problem sa korištenjem Vaše stranice ne mogu pronaći di da vam se obratim pa pišem ovdje… Ne mogu verificirati broj mobitela… Hvala

  4. Kupila sam artikal goblen.Prodavac mi nemoze isporuciti zbog nedostatka adrese stanovat ja. Kako da pri javim adresu stanovat ja a registrovana sam na OLX sa muzikom i brojem telefona? Hvala!

  5. Kako da pri javim adresu stanovanja?Registrovana sam na OLX sa mailom i brojem telefona. Prodavaca mi ne moze isporuciti artikal preko OLx?

  6. Postovani vec nekoliko puta pokusavam da verifikujem nroj mobilnog i nesto nece a narucio sam proizvod ovde preko poruke i niko mi se danima ne javlja , ne razumem zbog cega ..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *