Top
Narudžba većeg broja artikala - Korpa na OLX.ba - OLX blog
fade
10031
post-template-default,single,single-post,postid-10031,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Narudžba većeg broja artikala – Korpa na OLX.ba

Za sve ljubitelje online kupovine sa ponosom predstavljamo novu opciju za uspješnu kupovinu na OLX.ba

 

 

Uz novu opciju korpe na jednom mjestu možete kupiti knjigu vašeg omiljenog pisca, kafe aparat kao odličan dodatak vašoj kuhinji, uređaj najnovije generacije ili antik predmet. OLX.ba je idealno mjesto za sve vaše želje i potrebe.

 

Sve što vam je potrebno sada možete pronaći na jednom mjestu, bez potrebe za odvojenim narudžbama ili pretraživanjem različitih platformi ili web shopova. 

 

Zahvaljujući novoj opciji u mogućnosti ste naručiti više komada istog proizvoda ili različite proizvode od jednog prodavca. 

 

Ako vam je potreban asortiman proizvoda koji nude različiti prodavci ili shopovi, sada možete dodati proizvode od različitih prodavaca u svoju korpu.

 

Hajde da vam pokažemo kako funkcioniše nova opcija!

  • Pretražite proizvode koji su predmet vašeg interesovanja

 

  • Naručite željene proizvode

 

 

  • Pregledajte korpu i provjerite sve proizvode za koje ste zainteresovani

 

  • Završite svoju narudžbu.

 

Prikaz opcije na iOS aplikaciji

 

 

Prikaz opcije na Android aplikaciji

 

 

Kako funkcioniše dostava?

 

U saradnji sa partnerskim kurirskim službama, OLX.ba vam nudi jednostavnu i brzu trgovinu vašim proizvodima bez potrebe da pozivate kurirski servis ili odlazite u poštanski centar, a sve to uz online praćenje i sniženu cijenu dostave. Više informacija o OLX dostavi možete pogledati na našem blog članku Šta je OLX brza dostava?

 

Bitno je napomenuti da kada naručujete proizvode od više prodavaca, dostava se obračunava zasebno za svaku pošiljku. Na primjer, naručili ste više pošiljki, za svaku pošiljku će biti naplaćena dostava prema utvrđenom cjenovniku.

 

 

Isprobajte novu funkcionalnost i otkrijte sve prednosti koje nudi!

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar