Top
Pretraživanje nekretnina po radijusu - OLX blog
fade
279
post-template-default,single,single-post,postid-279,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pretraživanje nekretnina po radijusu

Dragi korisnici,

Sada na vrlo jednostavan način možete vizualno pretraživati nekretnine koje se prodaju i iznajmljuju preko pika i to po radijusu.

Recimo da ste tek upisali Ekonomiju i treba da doselite u Sarajevo. Logično je da tražite stan u blizini tog fakulteta. Sada to možete uraditi na vrlo jednostavan način. Sve što je potrebno je da lokaciju fakulteta postavite ikonu čovjeka sa kravatom i pritisnete na dugme “Prikaži nekretnine” (u gornjem desnom uglu). U roku od par sekundi, na Vašem monitoru bi trebali vidjeti sve nekretnine objavljene u radijusu od 1 km od označenog mjesta.

Da probate, kliknite na link ispod:
http://www.pik.ba/nekretnine/mapa

Ovaj sistem je još uvijek u beta fazi i podložan je brojnim izmjenama i nadogradnjama, te se iskreno nadamo da će Vam biti od koristi. Ako ništa drugo, znat ćete sta se to prodaje u Vašem komšiluku ili zoni koja Vam je interesantna.

Sretno!
Vaš Pik.ba

Aida
Nema komentara

Objavite komentar