Top
Pik.ba: Od igle do lokomotive - OLX blog
fade
250
post-template-default,single,single-post,postid-250,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pik.ba: Od igle do lokomotive

Razlog zbog kojeg Pik.ba već dugo vremena prednjači nad svim portalima sličnog sadržaja kao i svim sajtovima u zemlji općenito, zasigurno je najveći izbor artikala.

Pik.ba trenutno nudi više od 405.000 artikala, selektiranih u 913 kategorija koji obuhvataju doslovno sve segmente – od igle do lokomotive.

Tako je za 5 KM moguće kupiti „kinesku iglu za presađivanje larvi“, dok za 23.000 KM možete postati vlasnik parne lokomotive .

Na Piku možete kupiti sve što vam je neophodno za vaš dom, ljubimce, odjevne predmete, proizvode za ljepotu i zdravlje, literaturu, tehniku, mobilne uređaje, te brojne druge artikle.

Kupovinom na našem portalu štedite vrijeme i novac, što je velika prednost kupovine u današnjim uvjetima.

Moramo napomenuti i da smo ponosni na svaki objavljeni artikal, kao i sve naše korisnike koji uspijevaju u masi ponuda pronaći nešto za sebe.

Vaš Pik.ba Team

Aida
3 0 komentara
 • Paris call girls

  Ništa protiv članka , ali ne slažem se s nekoliko točaka na nekom extenct . Ja sam vjerojatnomanjina , iako, lol . Hvala za to dijeljenje na blog.pik.ba . Želim vam puno sreće

  29 Novembra, 2012 at 06:48 Komentariši
 • MarcusNub

  Pozdrav svima
  XRumer 7.0.12 postao prestar sada
  Ova verzija programa nije djelotvorno u trenutku 🙁

  Gdje mogu skinuti najnoviju verziju , stvarni XRumer?
  Hvala vam !

  P.S Usput , cijena XRumer nakon 2013/1/5 će narasti do 650 dolara …
  Stoga , ako netko želi prodavati to , napišite mi na PM ili Skypea Mr.MarcusNub50

  19 Decembra, 2012 at 22:43 Komentariši
 • ilija pantelic

  jeli ovaj vlak na prodaji meni se svideo ali kod nas nema tih majstora da nam napravi taj vlak i prugu.kod nas nema pruge moj tata kaže da kod nas nema tih majstora a ovaj vlak je lijep đe se nalazi da ga pogledam?

  10 Novembra, 2013 at 19:12 Komentariši

Objavite komentar