Top
Milion KM uštede uz eKupon - OLX blog
fade
184
post-template-default,single,single-post,postid-184,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Milion KM uštede uz eKupon

S ponosom vas obavještavamo da je naša partnerska firma eKupon za manje od godinu dana egzistiranja na bosanskohercegovačkom tržištu građanima uštedjela milion KM, obezbijedivši im jednostavnu i sigurnu grupnu kupovinu.
eKupon je kroz desetine uspješnih ponuda građanima osigurao do 90% popusta na kupovinu u širokom spektru proizvoda i usluga, te je obezbijedio prodaju preko hiljadu kupona za pojedine ponude.

Napomenimo i da je partnerski sajt organizirao brojne humanitarne akcije za pomoć bolesnim i nemoćnim bh. građanima, u čemu su pomogli svi dobri ljudi koji su izdvajanjem nekoliko konvertibilnih maraka osigurali svjetliju budućnost svojim sugrađanima.

eKupon će i u budućnosti plasirati zanimljive, kvalitene i povoljne ponude.

Uživajte !

Vaš Pik.ba Team

Aida
Nema komentara

Objavite komentar