Trendbal.com – novi projekat iz Pik laboratorija

tbl-slika

BH građani su poznati po tome da su uvijek težili da više ulažu u ono što nose na sebi, nego na ono što unose u sebe. Bez obzira na finansijsku situaciju, za dobre “krpice” se uvijek nađe izgovor i novac.

Pik.ba, koji stoji iza osnovanja popularnih BH internet servisa kao što su Dernek.ba, eKupon.ba i PikPay.ba u saradnji sa partnerima sada dolazi sa novim servisom koji je prvenstveno namjenjen ljepšem spolu. Radi se o Balkanskom privatnom shopping klubu koji se zove Trendbal.com i koji ce svojim članovima nuditi nevjerovatne popuste do 70% na svjetske i lokalne premium brendove.
Trendbal je koncipiran tako da svakodnevno izbacuje ponude markirane odjeće, obuće, satova, naočala i drugih artikala u ograničenim količinama.

Trendbal je pred fazom puštanja, a već danas možete ostaviti e-mail ili pratiti našu Facebook stranicu kako ne biste propustili svečano otvaranje koje možete očekivati Februaru.

Posjetite Trendbal.com i postanite dio balkanskog privatnog shopping kluba.

26 mišljenja za “Trendbal.com – novi projekat iz Pik laboratorija

  1. Ne znam jesam li dovoljno shvatio, ali onda Pik donekle postaje privatna stranica koja će prodavati svoje artikle. Samim tim članovi Pik-a ispadaju jer će večina kupovati na taj način zbog reklama koje će vjerovatno kružiti stranicom Pik svake minute. Hoću reći na početku je bilo da je Pik kao pijaca na kojoj svi mogu doći i prodavati, a sad se pretvara u tržni centar gdje će biti prodavač samo Pik ekipa a ostali kupci.

    Pozdrav

    • Molimo Vas da uočite razliku u ova dva projekta, gdje je jedina sličnost ta što je Trendbal projekat ostvaren od strane tima koji je osnovao Pik.ba, Dernek.ba, PikPay.ba i eKupon, a Trendbal.com je koncipiran da neovisno od Pika funkcioniše i nipošto nema djelovanje na rad Pika. Pik i dalje ostaje isti, a i Vi i dalje imate istu mogućnost, te možete da objavljujete oglase neometano, a ovim člankom smo jednostavno željeli podijeliti sa vama novosti koje se tiču ekipe koja stoji iza Pik.ba.
      Trendbal.com će nuditi specijalne popuste na premium brendove i vršit će se samo prodaja odjeće, obuće i asesoara od strane naše druge kompanije – Trendbal doo Sarajevo, što u svom opisu djelatnosti nema nikakvu namjensku povezanost sa Pik.ba, odnosno Pik doo, osim u smislu da su osnivači koji stoje iza tih dvaju kompanija isti. Lijep pozdrav.

    • PikPay je trenutno moguć samo za pravna lica zbog pravnih prepreka koje onemogućuju korištenje PikPay servisa kao naplatnog servisa i e-wallet servisa za fizička lica, međutim na tome se ne namjerava stati i zasigurno će doći dan, a mi se nadamo uskoro, kada će PikPay zaživjeti i kod fizičkih lica. Hvala na strpljenju. Lijep pozdrav.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *