Top
11. rođendan najveće kupoprodajne zajednice - OLX blog
fade
6741
post-template-default,single,single-post,postid-6741,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

11. rođendan najveće kupoprodajne zajednice

Dragi korisnici,

OLX.ba je 31.03. proslavio svoj 11. rođendan, rođendan najveće kupoprodajne i najposjećenije stranice u Bosni i Hercegovini. U ovu godinu ulazimo sa više od 3 miliona aktivnih oglasa raspoređenih u 2030. kategorija.

Nažalost, trenutna situacija i stanje nam ne dozvoljava da ovaj dan obilježimo na drugi način ali se trudimo da pomognemo, doprinesemo i učinimo što više.
Odlučili smo da sav naš fokus i planove prebacimo na brojne aktivnosti koje će pomoći našim korisnicima i svim bh. građanima, da zajedno i dostojanstveno prebrodimo krizu u kojoj smo se, nažalost, našli.

Tako smo za cijeli mart mjesec, omogućili korisnicima da kroz interaktivni edukacijski kviz, nauče za načine prevencije i simptome coronavirusa. Kroz uspješno završen kviz smo korisnike stimulirali i sa po 50 OLX kredita, koji se mogu iskoristiti za promociju oglasa i prodaje. Kviz je uspješno završilo 6640 što znači da smo podijelili ukupno 332.000 OLX kredita!

Odmah nakon uvođenja vanrednog stanja u našoj zemlji, a zbog nedostatka zaštitnih artikala u prodavnicama i apotekama, u vidu maski, rukavica isl. OLX je zabranio objavu ovakvog tipa oglasa, kako bi se suzbilo nesavjesno podizanje cijena za ovakav i potreban tip artikala. Kao vodeći kupoprodajni sajt i jedan od najpretraživanijih u Bosni i Hercegovini, osjetili smo odgovornost da djelujemo protiv zloupotrebe ovih proizvoda, isključivo zbog sigurnosti i zaštite naših korisnika. Kroz ovaj period, pomogli ste nam i Vi, kroz redovne prijave oglasa za što OLX.ba administracija redovno nagrađuje OLX kreditom.

Sav naš oglasni prostor smo stavili na raspolaganje kompanijama koje se bave dostavom hrane, medicinskih i higijenskih potrepština. Napravili smo i listu posebno izdvojenih artikala, koju možete pregledati na linku.
Na našem Facebook kanalu, pokrenuli smo i kampanju promocije naših OLX Shopova, u kojem možete pronaći nešto za vaše zdravlje, dom ili jednostavno nešto što će vam izmamiti osmijeh na lice. 😊

Uveli smo i kartično plaćanje pretplate OLX Shopova i kupovine paketa OLX kredita, što dodatno doprinosi sigurnosti naših korisnika, pogotovo u vanrednim okolnostima gdje je nužno izbjegavati fizički kontakt i odlaske u banku.

Za cijeli mjesec april, pripremili smo akciju besplatne objave oglasa za poslove. Imajući u vidu da je na tržištu rada nastala ogromna transformacija, i da se nalazimo u situaciji u kojoj je veliki broj osoba ostao, ili će ostati bez posla, željeli smo da damo svoj doprinos i po pitanju zapošljavanja.

Do našeg narednog rođendana, nadamo se u ljepšim vremenima, budite nam zdravi i pozdravljeni!

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje

Amer
Nema komentara

Objavite komentar