Top
Školski pribor za sve uzraste. Nova školska godina se bliži. - OLX blog
fade
2516
post-template-default,single,single-post,postid-2516,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Školski pribor za sve uzraste. Nova školska godina se bliži.

Skolski-pribor_blogJednostavno pronađite ono što vas zanima, ili što potražujete za Vaše najmlađe.

Školske torbe (ruksaci), Geometrijski pribor, Herbari, Table/Ploče za crtanje, Hemijske olovke, Globusi (lopte Zemlje), Pernice, Sveske, Bojice, Fascikle, Grafitne olovke , Gumice za brisanje, Blokovi za crtanje i drugi pribor. Sve je već dugo dostupno na Piku u samo 2-3 klika, ili unoseći pretragu, koliko vas mašta vodi.

Posjetite kategoriju “Školski pribor“, te pogledajte izbor pribora na Piku. Za vas smo cijelu kategoriju podijelili u više od 10 potkategorija, kako biste lakše pronašli ono što želite. Korisnici prodaju artikle za najmlađe, od bojanki, šarenih pernica i ruksaka, bojica, pa sve do tabli za crtanje za fakultete, za nešto starije školarce.

U svakom trenutku možete provjeriti da li se u našoj Državi i regionu nudi baš ono što Vi tražite. Pernice smo nekad kupovali samo u knjižarama i trafikama, a sada to možemo učiniti narudžbom iz svog doma, a vrijeme za obilazak već gužvom popunjenih knjižara zamijeniti odmorom sa svojim najmlađim. Nadamo se da će vam ovakvom podjelom biti olakšana pretraga za artikle koji se nude u kategoriji “Školski pribor”.

Dodatno, ukoliko niste znali, na Piku postoji kategorija “Knjige“, u kojoj možete pronaći sve vrste knjiga, i to po vrlo pristupačnim cijenama, jer već neko ko je prethodne godine koristio knjigu i očuvao je, danas je prodaje na Piku. Pretražite to unutar nekoliko potkategorija, između ostalih to su:

– Knjige za osnovnu školu
– Knjige za srednju školu
Knjige za fakultet

sv3
Nema komentara
  • igre

    Sekcija za knjige je super, knjige zaista nisu skupe.

    7 Septembra, 2014 at 15:30 Komentariši

Objavite komentar