Top
PIK asistent - Vaš podsjetnik za kvalitetnu objavu i prodaju artikala - OLX blog
fade
2763
post-template-default,single,single-post,postid-2763,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

PIK asistent – Vaš podsjetnik za kvalitetnu objavu i prodaju artikala

PIK-asistent
Dragi korisnici,

analizirali smo kvalitet artikala objavljenih na PIK.ba, te smo ustanovili da određen, značajan broj korisnika ne navodi dovoljne informacije koje bi sigurno pomogle prodaji njihovih artikala.

Gore navedeno je bilo dovoljno da djelujemo i pomognemo Vašoj kupoprodaji. Došli smo na ideju uvođenja PIK asistenta, koji za svrhu ima da Vas obavještava u slučaju da niste dodali slike na jedan ili više artikala koje ste objavili, kao i druge aktivnosti, uz poboljšanja koja će se dogoditi u budućnosti. Trenutni asistent će Vas obavještavati i u slučaju da ste objavili nekretninu, a niste naveli tačnu lokaciju, na način da Vam ukaže na potrebno označavanje iste. Već spomenuto dodavanje slika ne može biti lakše, jer jednim klikom iz Asistenta bićete prebačeni u prozor za dodavanje slika.
assistent

Smatramo da će PIK asistent pomoći Vašoj prodaji, jer informacije i slike prodaju Vaš artikal kada je riječ o online prodaji. Asistentu direktno možete pristupiti klikom OVDJE.

Vremenom možete očekivati da će Vas asistent tajno, ali korisno obavještavati o drugim potrebnim dopunama na Vašim artiklima.

Vaš PIK

sv3
Nema komentara
 • Zuhdija

  Primjetio sam da mi se sugerise da nisam stavio sliku na objavu gdje trazim
  nesto na piku , kako da stavim sliku onoga sto jos nisam video.

  30 Novembra, 2014 at 19:01 Komentariši
  • Go Ran

   Stavi nešto što asocira ili je isto kao tvoj artikal, to će mnogo pomoći onima koji hoće da ti ponude artikal koji potražuješ 🙂

   4 Marta, 2015 at 22:52 Komentariši
 • AdoSarajevo604

  Da bi nesto trazio na prvom mjestu trebas znati kako to izgleda..

  Ako nesto trazis a ne znas kako izgleda,onda ne trazis nista,jer nikad neces naci ono sto ni sam ne znas kako izgleda,jer na osnovu cega ces znati da je to bas to sto trazis ako ne na osnovu izgleda ?

  Ako ne znas ni to,onda stavi sliku baste i cvijeca u njoj,ako nista ugodno je za oko..

  🙂

  4 Marta, 2015 at 15:54 Komentariši
 • A

  Zuhdija,

  blago nama sa oviakvim pametnjakovioćima!!!!

  Moja je preporuka da objaviš sliku od “Go Ran” ili još bolje od “AdoSarajevo604”, zaslužuju to kada su tako pametni 🙂

  6 Marta, 2015 at 11:04 Komentariši
 • sanjo87

  De ne zezaj Zuhdija 🙂
  Pa ako ztazis da kupis mercedesa stavi njegvu sliku sa interneta cak i ako trazis neke instrukcije iz matematike, mozes staviti neku sliku na tu temu 😀

  18 Marta, 2015 at 12:43 Komentariši

Objavite komentar