Lansirana nova OLX.ba aplikacija za iOS mobilne uređaje (beta)

Nova-OLX-iOS-aplikacija-wide

Dragi korisnici i fanovi iOS uređaja,

prateći standarde i potrebe na tržištu, vodeći bosanskohercegovački website, OLX.ba, vam donosi potpuno novu, naprednu beta verziju mobilne aplikacije za iOS mobilne uređaje. 

Klikom na ikonu ispod možete preuzeti aplikaciju direktno sa App Store-a:

App-Store-available

Nakon što smo prvu verziju iOS aplikacije lansirali u martu 2012. godine, pratili smo trendove i bili angažovani na poboljšanjima, najprije na prelasku na novu, još bolju platformu, koja je doživjela redizajn i poboljšanje funkcionalnosti, a zatim i na lansiranju novih mobilnih verzija nakon što smo se pridružili velikoj kupoprodajnoj mreži OLX.

Lansiranjem iOS aplikacije kompletirali smo ponudu izvornih aplikacija za najpopularnije mobilne uređaje, koje će omogućiti brži. lakši i jednostavniji pristup OLX-u, i trgovinu u pokretu. Prilikom angažmana na razvoju mobilnih aplikacija nismo zaboravili niti na Windows korisnike, te smo ponudili Windows Phone i Windows 10 izvornu aplikaciju, koja je pokupila brojne pozitivne ocjene. Na linku olx.ba/aplikacije možete pronaći linkove za preuzimanje trenutno dostupnih aplikacija za Android, Windows Phone, kao i sada lansiranu iOS aplikaciju.

Iako je trenutna aplikacija još uvijek u beta fazi, potrudili smo se uključiti mnogo osnovnih i naprednih funkcionalnosti, zbog čega ste strpljivo čekali datum lansiranja. Ukoliko ustanovite da postoje određeni problemi, pozivamo Vas da nam ih prijavite putem kontakt forme unutar menija na aplikaciji.

Obećavamo da nećemo stati sa novitetima i radom na poboljšanju usluga, sve u cilju povećanja vašeg zadovoljstva pri korištenju OLX-a.

Vaš OLX.ba | Svijet kupoprodaje

22 mišljenja za “Lansirana nova OLX.ba aplikacija za iOS mobilne uređaje (beta)

 1. JEDNA SUGESTIJA!
  Preporucujem da ubacite i za ios7 jer vecina ima iphone 4 sa ios7 a zeljeli bi tu aplikaciju a,među njima sam i ja !
  HVALA NA PAZNJI!

 2. Nije loša, s tim da ima i previše bugova. Recimo poruke kada dođu ne vidi se ikona već nekako jadno se pojavi da je stigla. Kada listam pitanja na artiklu ne mogu otići na profil onoga tko piše pitanja. Spašeni artikal često je ledio i nije htjeo otvoriti ali od sinoć taj dio ide normalno. Na pretragi unesem korisnika koji je radnja a ikona na njemu kao i na ostalim. I naša slova u pitanjima su hjeogifli tako da većinu je nemoguće dešifrirati.
  Ali eto, kažu bit će bolje…. LP

 3. Недостатак aпликације првeнствено je to што нису обележене непрочитане поруке. Не могу се разликовати од прочитаних јер пише само број порука непрочитаних али се не могу никако визуелно разликовати ни приватне ни јавне поруке. Требале би бити бар болдоване или означене неким знаком. Надам се да сте разумјели шта хоћу да вам кажем.

 4. aplikacija ima gresaka previse, npr ako sam bio u aplikaciji i trazio nesto po pik-u i posle je nisam zatvorio sve poruke koje stignu u tom vremenskom periodu ostanu kao procitane i posle kad se ulogujem na racunaru ne mogu da se snadjem, placam svaki mjesec radnju i imam 2000 artikala na piku pa vam zelim da vam pomognem da to bolje usavrsite radi lakseg rada u aplikaciji. Pozdrav

 5. “The item you've requested is not currently available in the U.S. store.” Ovo se desava vec par dana pri pokusaju da se otvori OLX page na iTunesu i App Store-u. Dakle u potpunosti ste uklonili aplikaciju sa U.S. store-a, bez da ste obavijestili korisnike, ili vam je aplikacija uklonjena a da i ne znate za to, sto bi bio apsurd.
  Sto bi rekli Ameri, get your act together.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *