Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2016. godine - OLX blog
fade
3773
post-template-default,single,single-post,postid-3773,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2016. godine

Prijavi_Zloupotrebu_New_April_2016

Vrijedni korisnici,

pomogli ste u našem radu i ovog mjeseca, kao i uvijek, Vaša podrška u radu našeg tima nije izostala, te omogućava da OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Brancy
meni7
MrBabic
sve_me_zanima
branepred

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

sv3
5 0 komentara
 • Alen

  top

  16 Maja, 2016 at 20:05 Komentariši
 • smetalo

  Prije svega zelim cestitati najvrijednijim korisnicima bez obzira u kojem mjesecu su izabrani kao i onima koji nisu uspjeli uci u uzi izbor, a ima nas dosta. Jer kako je u gore pomenutom tekstu napisano da omogućavamo “OLX svakog dana postaje sve uređenije kupoprodajno mjesto”. Zaista se nadam da ce broj prevaranata i drugih negativnih osoba biti sve manje a da ce borba za TOP 5 svakog mjeseca biti sve jaca u pozitivnom smislu. Smetalo.

  4 Juna, 2016 at 03:23 Komentariši
 • Vedran

  Prijava na olx.ba ne radi, registracija novog korisnika ne radi, tj. ne dobijem nikakav email za aktivaciju novog računa niti bilo kakvu grešku kada se idem prijaviti s postojućom – ali ne prijavi me.

  Išao sam poslati poruku kroz kontakt forme na stranici ali vam ni to ne radi, jer unesem validan gmail email račun i forma mi govori da nisam unijeo email.

  Je li ovo nešto do mene ili vam se stranica raspala?

  4 Juna, 2016 at 11:08 Komentariši
 • alen

  potrebna dadija za cuvanje djece u austriju plata mjesecna 250 eura jelo pice imate za sve informacije viber 00436766515385

  6 Juna, 2016 at 12:28 Komentariši
 • mila

  da li su tih top 5 krisnika dobili kakavu nagradu?

  9 Juna, 2016 at 11:50 Komentariši

Objavite komentar