Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu 2016. godine

prijavi_zloupotrebu_new_avgust-2016
Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo i najvrijednije korisnike u mjesecu avgustu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju sve uređenijeg kupoprodajnog mjesto i tako sve brže približava prodavače i kupce. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple i nepostojeće artikle. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

MrBabic
– Brancy
oscomputers
meni7
– sBOSS

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

9 mišljenja za “Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu 2016. godine

  1. Lijep pozdrav! Koristim Pik već tri godine i imam sve pohvale . Međutim jako bi nam pomoglo kada biste dopustili slanje slika u porukama za sve profile. To bi uvelike olaksalo trgovinu i nama koji se živimo od prodaje artikala na olx-u. Slažem se da trebaju platiti oni koji zarađuju preko PIK-a, ali siguran sam da bi bilo mnogo više transakcija zbog mogućnosti slanja slika u poruci. Hvala vam na razumijevanju i vremenu za ovaj komentar i u nadi da ćemo imati još bolji i moderniji PIK na dobrobit svih korisnika.

  2. U ovom mail kaže aktiviraj artikal ja klikam nema nikakve aktivacije artikal je i dalje neaktivan. Pretpostavljam da treba doplatiti pik kredit dolpatim jednom nema koda nema povratne informacije, ponovo ponovim poruku oni meni ponovo skinu uredno 2km opet nema koda. Ako ćete biti pošteni evo vam broj pa fino ove 4KM pretvorite u te bodove i aktivirajte mi taj oglas.

  3. Molim vas smo za odgovor šta znači ono broj “jedinstvenih” pregleda nekog artikla na stgatističkoj krivulji.Hvala najljepše.pozz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *