Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2016. godine - OLX blog
fade
4002
post-template-default,single,single-post,postid-4002,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u decembru 2016. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo i najvrijednije korisnike u mjesecu decembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju sve uređenijeg kupoprodajnog mjesto i tako sve brže približava prodavače i kupce. Nastavili ste sa pomažući da bolje kategorišemo artikle, te da brišemo duple i nepostojeće artikle. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Brancy
meni7
oscomputers
scar
good_boy

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će OLX kredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
 • TERMID

  Pitanje za PIK administraciju.
  Postoji li mogućnost naknadnog uređivanja dojma,jer se u eksploataciji kupljenog proizvoda utvrdi greška i klasična prevara prodavača sa namjernim lošim opisom artikla?

  Hvala

  24 Januara, 2017 at 09:21 Komentariši
  • Amer | OLX.ba

   Poštovani,

   ne postoji mogućnost naknadne promjene dojma. Savjetujemo da dojam ostavite tek nakon što zaprimite odnosno provjerite artikal.

   24 Januara, 2017 at 09:24 Komentariši
 • Nezir Music

  Postovani OLX saradnici.
  Prvo cestitam svim najboljim na OLX-u. U nekoliko navrata u prosloj godini sam predlagao da se ALATI izdvoje u dvije grupe: ALATI u INDUSTRIJI i KUCANSKI ALATI-mali alati.
  Pocetkom decembra primjetio sam da u SPSENIM artiklima se pojavilo 423 umjesto 23. Kontaktirao sa telefonom vaseg kordinatora koji je obecao da ce ispraviti gresku. Do sada nije ispravljena.
  Hvala na dugogodisnjoj sradnji i zeljom za jos veci uspijeh. Music N.

  2 Februara, 2017 at 17:48 Komentariši
  • lemi

   Takodje, u prilog gore navedenom, i ja bih da obavijestim da se na mom profilu, od pocetka 2017 godine, broj SPASENIH ARTIKALA uvecava umjesto 9 na 159. S postovanjem.

   23 Februara, 2017 at 14:07 Komentariši
 • enoemina

  hvala

  8 Aprila, 2017 at 14:23 Komentariši

Objavite komentar