NOVO: Elektronska dopuna OLX kredita dostupna na preko 5000 lokacija širom BiH

dopuna-olx-kredita

Od danas elektronska dopuna OLX kredita dostupna na preko 5000 lokacija širom Bosne i Hercegovine!

OLX kredit, digitalnu valutu koju možete koristiti za promociju Vaših OLX oglasa, od danas možete kupiti na preko 5000 prodajnih lokacija i elektronski je dopuniti na OLX.ba.

U saradnji sa kompanijama Duhanpromet, Satelit Plus (xBon), Financ doo i AC Krila doo omogućena je kupovina OLX kredita putem POS uređaja na svim trafikama Duhanprometa, Duhan, 500 kioska iNovina, Tobacco Press te prodajnim mjestima Holdina/Energopetrol, Hifa-Petrol, Petrol, Konzum, Fis Vitez, Hoše Komerc, Uncro, Rašmer, Marketi T.D., Namex, Bost d.o.o. Bijeljina, Đurić MBB Doboj, Ideal Petrol, Krajina Petrol, Onogošt d.o.o. i mnogim drugim.

olx-elektronska-dopuna-partneri

 

OLX kredit, pored vouchera/kartica koje ste do sada mogli kupiti na prodajnim mjestima Duhanprometa, sada možete kupiti u formi printane potvrde (slipa) a pripadajući kod iskoristi za dopunu OLX kredita u predviđenoj rubrici naše stranice.

Dovoljno je da na prodajnim mjestima od prodavača kupite željeni iznos OLX kredita nakon čega ćete dobiti printanu potvrdu sa kodom za dopunu.

Prednosti ovog kupovnog kanala OLX kredita su veća sigurnost i brzina. Kupovinom kodova stičete pravo bonusa OLX kredita.

Zavisno od kupljenog iznosa ostvarujete dodatne bonuse OLX kredita:

– 5 KM, nema bonusa
– 10 KM i 20KM, bonus 20%
– 50 KM i 100KM, bonus 25%

Primjer:
Ako uplatite 100 KM, dobit ćete ukupno 125 KM u vrijednosti OLX kredita (1000 + 250 bonus OLX kredita).

OLX kredit moguće je dopuniti i putem xBon-a

Osim elektronske (POS) dopune na prodajnim mjestima Duhanprometa OLX je omogućio korisnicima da putem partnerskih kanala distribucije kupe i xBon širom Bosne i Hercegovine. xBon je također printana potvrda koja sadrži 14-znakovni kod za nadopunu OLX kredita.

olxxbon-web-banner

xBon je trenutno dostupan u iznosima od 5, 10, 20, 50 Ii 100 KM, a kupljeni i neaktivirani xBon vrijedi godinu dana od dana printanja.

Prodajna mjesta na kojima možete kupiti xBon potražite putem ovog linka.

x-bon-1920-x-610

Želimo Vam sretnu i uspješnu kupoprodaju!

Vaš OLX.ba

9 mišljenja za “NOVO: Elektronska dopuna OLX kredita dostupna na preko 5000 lokacija širom BiH

  1. opet zelim sve najbolje ljudima koji mozda zive od pika i morace da rade kako vi kazete….sve ok moj komentar je ovo a i ja cu kako vi kazete sve NAJBOLJE

  2. Povratni ping: 9. rođendan najveće kupoprodajne zajednice u BiH | OLX.ba blog

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *