Top
NOVO: OLX App i Viber stickeri - OLX blog
fade
4195
post-template-default,single,single-post,postid-4195,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

NOVO: OLX App i Viber stickeri

za-blog-viber-stickeri-verzija-2

OLX.ba team, svakodnevnim istraživanjima i brigom o svojim korisnicima želi doprinijeti boljoj, bržoj i jednostavnijoj kupoprodaji. Uz update nove verzije Android aplikacije (2.5.6)  omogućeno je slanje OLX stickera za sve korisnike. Osim OLX platforme, za svakodnevnu komunikaciju sa prijateljima i porodicom OLX stickeri su dostupni i putem Viber marketa.

Viber Public chat i OLX stickeri

OLX BiH je u saradnji s Viberom pokrenuo svoj Public Chat, kao i set zanimljivih Viber stickera, koje besplatno možete preuzeti ovdje.

Putem našeg novog kanala komunikacije imat ćete mogućnost praćenja zanimljivog sadržaja, novih oglasa i OLX novosti. Viber Public Chat je kanal masovne komunikacije i obuhvata uobičajeni Viber sadržaj, uključujući tekst, fotografije, zvuk, stickere i linkove. U svakodnevnoj komunikaciji, mnogi OLX korisnici koriste prepoznatljive izraze kao što su “Zadnja za keš “, “Bez packe”… te smo ih odlučili napraviti u vidu stickera za bržu i zabavniju komunikaciju.

828x315

Kako preuzeti OLX stickere na Viberu? Vrlo jednostavno: Otvorite Viber aplikaciju, pored postojećih stickera odaberite znak +  (kao na slici 1)  i pojavit će Vam se OLX stickeri. Ukoliko ih ne budete vidjeli automatski, potražite ih putem opcije search (slika 2), i zatim kliknite na “Free download” (slika 3).

viber-howto

Stickeri će za besplatno preuzimanje biti dostupni do 30.novembra. Preuzmite ih i Vi i javite nam kako Vam se dopadaju.

Kupoprodaja nikada nije bila zabavnija uz OLX stickere!

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Anesa
8 0 komentara

Objavite komentar