Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2018. godine - OLX blog
fade
4344
post-template-default,single,single-post,postid-4344,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u januaru 2018. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu januaru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

NETdoo
Brancy
super414
fahrudin_h
semirrr

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
 • Zaim

  Šmekeri Olx-a svaka vam dala, neka ste zaradili 1 Olx kredit po šmekanju, ala vam vjera, samo nastavite, dok vam ne ispadnu oči u beljeći preko 2.000.000. oglasa k'o je gdje i šta i kako objavio, kad nemate pametnija posla , neka vam bude. Pozdrav šmekerima.

  25 Februara, 2018 at 23:02 Komentariši
  • šaban

   ja prijavljujem sve redom , jedan dupli artikal 3 olx kredita ,ovaj mjesec sam zaradio oko 200 olx kredita jerane to ti je da aktiviras OLX Pro 4 mjeseca i da imas dodatne mogucnosti 😀

   26 Februara, 2018 at 17:07 Komentariši
   • Šmeker

    Sve treba iskoristit,pa tako i tu pogodnost. Zasto bi za isti artikal koji prodajes imao 5 oglasa? Treba prijavljivati sve redom koji krse pravila,a i moze da se zaradi olx kredit koji nam pruza dodatne mogucnosti,kao što je napisao šaban! ?
    Pozdrav za zaima ? ?

    6 Marta, 2018 at 15:10 Komentariši
 • šaban opet

  Pozdrav za Šmekera i zaima ( malim slovom namjerno ) od Šabana .

  7 Marta, 2018 at 09:52 Komentariši

Objavite komentar