Top
Nekretnine na OLX.ba - OLX blog
fade
4531
post-template-default,single,single-post,postid-4531,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Nekretnine na OLX.ba

nekretnine_olx_

Nekretnine čini jednu od najpopularnijih kategorija na OLX.ba te broje više od 71.000 oglasa. Nekretnine su podijeljene u podkategorije: Stanovi, kuće, poslovni prostori, vikendice, apartmani, sobe, zemljišta, garaže, montažni objekti.

Najveći broj oglasa se nalazi u kategoriji “Stanovi” – skoro 14.000. Slijede “Kuće” sa preko 10.000 oglasa, te zemljišta, poslovni prostori i vikendice. Na kraju su apartmani, sobe i garaže.

nekretnine_statistike

Svaka kategorija ima svoje posebne filtere i dodatne forme koje pomažu prilikom pretrage. Iste se nalaze sa lijeve strane ukoliko koristite desktop verziju stranice OLX.ba, ili sa desne strane ukoliko koristite neku od OLX.ba aplikacija za mobilne uređaje.

Glavni filter je svakako onaj lokacijski, te je isti dostupan unutar svih kategorija.
Nekretnine unutar Bosne i Hercegovine možete pretraživati odabirom kantona ili regija, te dodatno odabirom gradova.

S obzirom na veliku popularnost OLX.ba, mogućnost odabira čine i zemlje regije.

lokacija_nekretnine

Pored samog odabira lokacije, postoji i mogućnost dodavanja tačne lokacije nekretnine na mapi. Samim tim, postoji i mogućnost pretrage nekretnina na mapi (nova verzija trenutno u pripremi). Odabirom grada, otvara se mapa te sve ulice i nekretnine na prodaji ili izdavanju.

mapa-nekretnina-olx

Skoro sve kategorije nekretnina imaju određeni broj obaveznih formi. Obavezne forme su polja koja korisnici moraju ispuniti prilikom objave oglasa. Na ovaj način, obavezujemo korisnike da prilikom objave unesu podatke koji su ključni – kvadratura nekretnine, spratnost, broj soba… Pored obaveznih, postoje i ostale forme i filteri prilagođeni svim kategorijama. Svakako, savjetujemo unos svih ovih formi. Iste utiču na prikaz oglasa prilikom pretrage, te mogu privući veći broj posjeta. Između ostalog, iste su uvijek dostupne na oglasu kao na prikazu ispod, te potencijalnim kupcima odmah prikazuju sve informacije o samom oglasu.

dodatne-forme_filteri_nekretnine_informacije

OLX.ba je na prvom mjestu za kupoprodaju nekretnina. Tome u prilog ide i činjenica da su gotovo sve agencije za nekretnine iz BiH prisutne na stranici. Iste možete pronaći na stranici OLX radnji te pretražiti sve ponude i objave.

OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Amer
Nema komentara
  • edi

    Bez pretrage po mapi mozete da ugasite stranicu, moze vam konkurencija uletiti i uzet posao.

    22 Maja, 2018 at 10:09 Komentariši

Objavite komentar