Top
TOP 20 šarmantnih nekretnina na OLX.ba - OLX blog
fade
4641
post-template-default,single,single-post,postid-4641,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

TOP 20 šarmantnih nekretnina na OLX.ba

blog-nekretnine

 

RENTAL

Luksuzan Nov Trosoban Stan, Marijin Dvor, Sarajevo

Ljubavna priča u Palači Amada i Eve, odgovorno tvrdimo, pravi je ljepotan među sarajevskim stanovima. Novogradnja u najšarmantnijoj starogradnji na Marijin Dvoru, luksuzno renoviran gala trosobnjak za sve ljubitelje lijepog i funkcionalnog.

rental-1

 

Stan u Neumu

Ako vam je dosadio sarajevski asfalt, ako su vam dosadile saobraćajne gužve i buke, i za te probleme agencija Rental ima rješenje. Po svemu poseban mali dvosoban stan u Neumu. S terasom od deset kvadrata i pogledom na more. Bolje ne može!

2-rental

 

Dvosoban stan Centar (najam)

Endem na sarajevskom rentijerskom tržištu, dizajnerski dvosoban stan na najljepšoj centralnoj sarajevskoj lokaciji, u Čekaluša Čikmi.  

3-rental

 

Kuća u nizu – Koševsko brdo (prodaja)

Ako sanjate vilu u centru Sarajeva i želite u njoj ispričati svoju sretnu porodičnu priču onda je ova kuća na Koševskom Brdu pravi izbor. S baštom, divnim pogledom, te puno bonus kvadrata koje možete pretvoriti u sve one prostorije o kojima ste dosad samo maštali: fitnes, mini kino, igraona, kućni office, radionica… Kućica u cvijeću, jorgovanu i višnjama koje bogato rađaju.

4-rental

 

METROPOLA

Moderno dizajnirana i namještena kuća, Stari Grad

Novoizgrađena i izrazito lijepo uređena kuća sa dvorištem, na području općine Stari Grad u najam, koja oduzima dah svojim enterijerom i eksterijerom.

1-metropola

 

Dvosoban apartman s pogledom na stazu

Bijeg od svakodnevnice nadomak Sarajeva! Zamislite jutarnja buđenja okupana suncem i mirisom borove šume na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Ovaj tip apartmana je pozicioniran tako da mu se pogled pruža direktno na stazu i borove, što pruža fantastičan planinski ugođaj.

2-metropola

 

Trosoban stan S2, City Residence

Nekretnina koju jednostavno nećete željeti napustiti, a ukoliko se ipak odlučite za to neće vam trebati dugo – ovaj trosobni stan je smješten u neposrednoj blizini Katedrale, samo 2 minute šetnje udaljen od najpoznatije sarajevske ulice Ferhadija.

3-metropola

 

Renoviran trosoban stan, Alipašino Polje

Ukoliko tražite porodični dom po odličnoj cijeni, koji može pružiti komfor svim njegovim članovima onda je ovo nekretnina za vas. Karakteriše je blizina obrazovnih i zdravstvenih ustanova, blizina javnog gradskog saobraćaja, banaka, trgovinskih i ugostiteljskih objekata.

4-metropola

 

PROSTOR

Fantastična parcela 30.010m2, Poljine

Sastavni dio ove nekretnine je  vinski podrum urađen u kamenu, sa stepenicama pored podruma koje vode do novoizgrađene vikend kuće u stilu planinske kolibe od balvana. Dodatni ugođaj pruža kameni roštilj, klupe i sto, te uređen travnjak ispred same vikendice sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na grad i okolne planine. Čitava parcela nalazi se iznad nivoa magle tako da je tokom cijele godine osunčana i u čistom i svježem zraku.

1-prostor

 

Ekskluzivna ponuda, 220m2, Bosmal C.C.

Ekskluzivna nekretnina koju odlikuju veliki prozorski otvori čineći je prozračnom i osvijetljenom tokom cijelog dana, dok enterijer odlikuje vrhunski standard unutrašnjeg uređenja. Izuzetna pogodnost je jedinstven panoramski pogled na grad, koji će budućim vlasnicima zasigurno pružiti posebne trenutke odmora i relaksacije. Živjeti u ovako jedinstvenom objektu predstavlja veliku privilegiju tako da budući stanari imaju puni komfor i na raspolaganju su im zajednički prostori kao što su lobiji, restorani, poslovni prostori, saune, bazen i teretana. Na najvišoj tački objekta nalazi se panoramski restoran sa kojega se pruža izvanredan pogled, kako na historijsku jezgru, tako i na novi dio grada, te olimpijske planine koje okružuju Sarajevo.

2-prostor

 

Kvalitetna kuća, parcela 527m2, Lužani

Kvalitetna, ekskluzivno namještena kuća novije gradnje smještena u elitnom naselju Lužani sa uređenim širokim ulicama i trotoarima za pješake što dodatno doprinosi na atraktivnosti. U neposrednoj blizini se nalaze uređeni parkovi sa obiljem zelenila kao i poznata šetnica sa kočijama “Velika Aleja”, a park “Vrelo Bosne” je udaljen samo par minuta vožnje. Buduće vlasnike ove nekretnine očekuje i poklon!

3-prostor

 

Eksluzivan penthaus 177m2 s terasom

Unikatan penthaus stan u zgradi novije gradnje u popularnom sarajevskom stambenom naselju Breka. Fantastičan pogled na okolne planine te ogromna terasa koja okružuje stan sa tri strane, čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu. Obzirom na svoju lokaciju te blizinu centra grada, predmetna nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za sve koji traže luksuzan stan u centru Sarajeva, koji je istovremeno izdvojen od svih prometnih saobraćajnica.

4-prostor

 

EKSKLUZIVA

Luksuzna kuća na ekstra lokaciji 

Ova kuća osim što je luksuzna i nalazi se na odličnoj lokaciji u Brčkom, krije i pravo malo blago u potkrovlju, gdje se nalaze dvije garsonjere po 40m2 za zajedničkim kupatilom.

1-ekskluziva

 

Useljiva kuća modernog dizajna 

 Tražite moderan dizajn + novogradnju + da je odmah useljivo? Obustavite potragu dalje jer je ovo nekretnina za Vas!

2-ekskluziva

Poslovni prostor 95 m2

 Poslovni prostori su uvijek dobra investicija, a ukoliko ste u potrazi za jednim u Brčkom vjerujemo da će vam se dopasti.

3-ekskluziva

Luksuzno opremljen četvorosoban stan

 Stan u centru grada koji odiše luksuzom, zar je potrebno nešto više?

4-ekskluziva

NeiraNekretnine

Četverosoban stan-Centar-Sarajevo (prodaja)

Vjerujemo da će vas oduševiti i ovaj veoma prostran četverosoban stan, površine 102 kvadratna metra, smješten u novoizgrađenom stambenom objektu, u Sarajevu na veoma dobroj lokaciji na području Mejtaša. Stan je orijentisan ka jugoistoku i posjeduje kamin – za ušuškane jesenje ili zimske dane i noći.

1-neira-babic

 

Četverosoban stan – Skenderija (najam)

Još jedan veoma moderan i prostran četverosoban stan, površine 143,5 kvadratnih metara, raspoređenih u jednom nivou, na odličnoj poziciji, u potpuno novoj zgradi, prnaći ćete u Sarajevu, u centru grada, u blizini sjedišta Evropske Delegacije u Sarajevu. Zgrada posjeduje podzemnu garažu u koju se od stana dolazi liftom, a njegova djelimična opremljenost pruža mogućnost da uz svoju maštu i kreativnost napravite domom po svom.

2-neira-babic

 

Četverosoban stan-Novogradnja-Sepetarevac-Mejtaš

Potpuno opremljen veoma prostran dvo-etažni četverosoban stan, sa balkonom, površine 150 kvadratnih metra, smješten na izvrsnoj lokaciji u centru Sarajeva, udaljen samo par stotina metara od Titove ulice. Prava mala luksuzna oaza mira, a nadomak svih bitnih dešavanja, trgovina, restorana…

3-neira-babic

 

Renoviran trosoban stan-Ciglane (najam)

Stan za najam, površine 76 kvadratnih metara, koji je smješten u Sarajevu na području Ciglana, odlikuje se izvrsnim rasporedom prostorija i dobrom osvjetljenošću koju mu omogućava jugo-istočna orijentacija, dok velika terasa nudi odlične mogućnosti za priređivanje zabava ili roštilja za prijatelje i porodicu.

4-neira-babic

 

Ukupnu ponudu od 72 000 nekretnina možete pogledati ovdje. 

Koje nekretnine biste vi izdvojili iz ponude?

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar