Top
Tondach krovni sistemi - OLX blog
fade
5397
post-template-default,single,single-post,postid-5397,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Tondach krovni sistemi

tondach blog

Wienerberger nudi cjelovito rješenje za gradnju prirodnim i energetski efikasnim materijalima. Crijepom i opekom od gline gradi se prepoznatljiv dom zdrave klime i ugodne atmosfere za življenje, dom sa niskom potrošnjom energije koji pruža dugotrajno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.

Ove godine, Wienerberger slavi 200. rođendan uspješnog poslovanja.

Tondach glineni crijep sastoji se od visokokvalitetne gline koja je pečena do izrazito visokog stepena tvrdoće te se time osigurava njegova jedinstvenost i dugotrajnost. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplinu i smrzavanje kao i na prljavštinu, onečišćenje iz okoliša i hemikalije. Dokazani vijek trajanja jednog glinenog crijepa viši je od 100 godina. 

Tondach Kopca za prvi red

Korištenje najmodernijih tehnologija u procesu proizvodnje garancija je konačnog, energetski efikasnog i održivog proizvoda pogodnog za moderne arhitektonske projekte, ali i tradicionalnu arhitekturu. Garancija na Tondach crijep je 33 godine.

Tondach glineni crijep prirodan je proizvod bez hemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova.

Tondach Univerzalna kopca za greben

Tondach crijepom mogu se graditi kosi krovovi od 10O nagiba. Sveobuhvatnim vrhunskim sistemskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku efikasnost u skladu sa današnjim, sve višim, energetskim zahtjevima.

Tondach sistemska rješenja za krov: prirodni glineni crijep, originalna dodatna oprema za krov te certificirana višeslojna, paropropusna krovna folija – omogućavaju svakom krovu da diše. Garancija su kvaliteta, sigurnosti i dugovječnosti krova i dugoročno zdravog životnog okruženja.

Tondach Kopce protiv nevremena

Inovativna, cjelovita Tondach sistemska rješenja za krov

  • Tondach A11 je crijep nove generacije sa inovativnim i jedinstvenim sistemom vezivanja kopča-šaraf-dihtung koji daje dodatnu sigurnost krovu čak i kod olujnih vjetrova. A11 je novi austrijski crijep mediteranskog izgleda, namijenjen za pokrivanje krovova već od 13o Dugotrajan, postojan i pouzdan i u ekstremnim uslovima.
  • Tondach originalna dodatna krovna oprema sadrži elemente za potkonstrukciju, prozračivanje pokrova, sigurnost krova, zaštitu od snijega, osvjetljenje, prodore kroz krov, izlaz i hodanje po krovu.
  • Certificirane, originalne Tondach krovne folije omogućavaju svakom krovu da diše! Ove inovativne krovne folije odlično su rješenje za sekundarni krov. Visokoparopropusne, a nepropusne za vodu i vjetar, troslojne krovne folije napravljene su od vrhunskih materijala. Tondach krovne folije osiguravaju maksimalnu sigurnost i isplativost. Postojane su na UV zračenja. Temperaturna postojanost je u rasponu od -40°C do 100°C. Sa Tondach krovnom folijom krov u izgradnji može biti izložen kiši i dvije sedmice prije konačnog pokrivanja.

Pogledajte video upute za pravilno i lako korištenje Tondach dodatne krovne opreme: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPte32g3UxynkBJpIx0rEYIglqUqo4Rg7

Ako želite saznati više o Tondach  krovnim sistemima koji garantuju sigurno i ugodno stanovanje, ako trebate preporuku i savjet o zaštiti krova od nevremena i snijega ili vam treba besplatna tehnička podrška i proračun, kontaktirajte Tondach stručni tim putem linka: https://www.wienerberger.ba/o-nama/kontakt/tehnicka-podrska.html ili e-mailom na:  office.ba@wienerberger.com.

Online kalkulatore za besplatni izračun Tondach materijala za krov potražite na: https://www.wienerberger.ba/alati-i-servisi.html.

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar