Top
Uz KVIKO OLX samo jednim klikom kupite vaš OLX kredit - OLX blog
fade
7017
post-template-default,single,single-post,postid-7017,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Uz KVIKO OLX samo jednim klikom kupite vaš OLX kredit

KVIKO OLX dopuna nova je usluga u okviru KVIKO aplikacije koja korisnicima omogućava kupovinu OLX kredita gdje god da se nalaze. Iz udobnosti svoga doma, u samo nekoliko sekundi možete kupiti Vaš OLX kredit, a za realizaciju transakcije potreban Vam je samo Vaš mobilni telefon.

Odabirom funkcionalnosti KVIKO Dopuna korisnik dalje bira OLX dopunu, aplikacija zatim nudi predefinisane iznose koje korisnik može da odabere, ili ukoliko želi može da unese iznos dopune prema vlastitom izboru. Nakon potvrde, aplikacija kreira vaucher koji korisnik dalje unosi u svoj OLX profil.

Međutim, to nije jedina pogodnost za OLX korisnike, također putem KVIKO aplikacije, korištenjem funkcionalnosti KVIKO Instant moguće je vršiti sva plaćanja ili naplate OLX trgovine, bez odlaska u banku, čekanja u redovima te čekanja na prenos novca. Potreban vam je samo broj mobilnog telefona primaoca, a novac na računu je ODMAH.

KVIKO, prva inovativna mobilna platna aplikacija više od dvije godine postavlja trendove na BH tržištu. Po uzoru na svjetske standarde, KVIKO nudi niz mogućnosti koje krajnjim korisnicima garantuju uštedu vremena i novca.

Uz pomoć KVIKO Instant funkcije lakše dijelite troškove ili vraćate dug prijetelju, šaljete novac djeci, studentima i rodbini širom BiH direktno na njihov račun, i sve to bez potrebe da izlazite iz kuće, a novac sa računa naračun se prenosi u svega nekoliko sekundi. Putem KVIKO cash funkcije podižete novac bez upotrebe kartice na preko 100 bankomata u BiH ili koristeći KVIKO dopunu dopunite kredit bilo kojeg mobilnog operatera. Za one koji žele uplatiti novac u humanitarne svrhe, omogućene su I uplate donacija za humanitarnu organizaciju Pomozi.ba ili SOS Dječija sela BiH.

Sve navedene KVIKO opcije moguće je realizovati u realnom vremenu, 24 sata na dan putem jedne aplikacije na vašem mobilnom telefonu, u potpunosti besplatno – bez provizija i dodatnih naknada.

Više informacija o mogućnostima plaćanja koje nudi KVIKO potražite na Facebook i Instagram profilima KVIKO, na web stranci www.kviko.ba ili nas direktno kontaktirajte na broj 061/790-007.

Anesa

Objavite komentar